Kunovského klobása
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Klobása tepelně opracovaná |
Číslo cechovní normy | 2016-08-08-0075 |
Číslo výrobku | 2016-08-08-0075/1133 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | Masný výrobek tepelně opracovaný. Vepřová klobása |
Předkladatel | |
Společnost | Řeznictví Kunovský s.r.o. Bohuslávky 7 75131, Bohuslávky Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 281497 |
Typ balení | Al-folie a polyamid/PE-folie |
Velikost balení | 1.0 kg |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřové maso | 71 % |
hovězí maso | 11 % |
jedlá sůl | |
koření (česnek, kmín, pepř) | |
vepřové střívko | |
Přídatné látky | |
E250 dusitan sodný | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
860 kJ / 100g | |
205.4 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 15.0 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 6.4 g/100g | Sacharidy | 0.5 g/100g | z toho cukry | 0 g/100g | Bílkoviny | 18.2 g/100g | Sůl | 2.8 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled – suchý, pevný, plný tvar s mírně nerovným |
Vůně a chuť | Vůně a chuť – jemná, po mase a koření, nevtíravá po |
Konzistence | přiměřeně pružná, soudržná, na s kusu |
Nadstandardní parametry | Neobsahuje SOM, zvýrazňovače chutí, lepek ani bílkovinné přísady, |
Technologický postup | Speciálně se vytřídí zchlazené syrové vepřové maso. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Obsah masa min. 80%, obsah soli do 2,8%, obsah tuku do 15%. |
Uživatel | |
Vytvořeno | 10.09.2018 08:57:44 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 10.09.2018 08:57:44 |
Ocenění a značky kvality | |
Klasa | |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |