Tlačenka speciál
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Tlačenka |
Číslo cechovní normy | 2017-08-22-0337 |
Číslo výrobku | 2017-08-22-0337/1134 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | Masný výrobek tepelně opracovaný. Vařená zabíjačková |
Předkladatel | |
Společnost | Řeznictví Kunovský s.r.o. Bohuslávky 7 75131, Bohuslávky Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 285829 |
Typ balení | Al-folie a polyamid/PE-folie |
Velikost balení | 1.4 kg |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřové maso a vepřová kolena s kůží | 75 % |
vývar z vepřových kolen | 22 % |
jedlá sůl | |
směs koření (pepř, majoránka, česnek) | |
vepřové střívko | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
685 kJ / 100g | |
163.6 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 20 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 3.8 g/100g | Sacharidy | 1.8 g/100g | z toho cukry | 0 g/100g | Bílkoviny | 18.9 g/100g | Sůl | 2.2 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled – suchý, pevný, celistvý, hutný plátek výrobku, tvar |
Vůně a chuť | Vůně a chuť – po vařeném mase a použité směsi koření, |
Konzistence | přiměřeně pružná, soudržná, na skusu |
Nadstandardní parametry | Neobsahuje SOM, zvýrazňovače chutí, lepek ani bílkovinné přísady, |
Technologický postup | Syrová vepřová kolena a maso jsou očištěna a důkladně |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Obsah masa min 65%, obsah soli do 2,2%, obsah tuku do 20%. |
Uživatel | |
Vytvořeno | 10.09.2018 09:06:00 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 10.09.2018 09:06:00 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Ocenění a značky kvality | |
Klasa | |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |