Uzená krůtí rolka
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Tepelně opracované maso |
Číslo cechovní normy | 2017-08-22-0338 |
Číslo výrobku | 2017-08-22-0338/1907 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | Krůtí rolka vyráběná pouze z krůtího masa bez přídavku jiného druhu masa. Rolka je na povrchu zlatohnědé barvy, při nákroji masově růžová bez nedostatků nedokonalého proležení. Jednotlivé rolky (i nakrájené plátky) – pultový prodej ve vlastních prodejnách. |
Předkladatel | |
Společnost | PROMINENT CZ s.r.o. Brniště 4 471 29, Brniště Česká republika |
Definice balení | |
Typ balení | pultový prodej ve vlastních prodejnách |
Velikost balení | 1.0 kg |
Způsob distribuce výrobku | vlastní prodejny |
Složení | |
krůtí stehno bez kosti a kůže | 90 % |
nástřik | 10 % |
Přídatné látky | |
E250 dusitan sodný | |
E 407: Karagenan (Zahušťovadlo, stabilizátor, želírující látka) | |
E 450 - Difosforečnany | |
E 516: Síran vápenatý (Látka zlepšující mouku, sekvestrant, plnidlo) | |
E 1422: Acetylovaný škrobový adipát (Zahušťovadlo, stabilizátor) | |
E 301 - Askorbát sodný | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
462 kJ / 100g | |
110.34 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 3.3 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 0.6 g/100g | Sacharidy | 1.3 g/100g | z toho cukry | 0.5 g/100g | Bílkoviny | 19 g/100g | Sůl | 2.4 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled v nákroji – barva růžovo-červená, jednotlivé rolované plátky masa |
Vůně a chuť | Chuť a vůně – příjemná a aromatická po použitých surovinách, příjemně slaná a kořeněná. |
Konzistence | pružná až tuhá |
Nadstandardní parametry | Výrobek je bez glutamátu, SOM, vysoký obsah masa, nízký obsah tuku |
Technologický postup | horní krůtí stehno bez kosti a kůže – nástřik – masírování – vložení do síťky – zavěšení na koš – tepelná úprava (min.70°C/10minut) – chlazení – svěšení – balení do beden – expedice (vlastní prodejny) |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Hodnoty v hotovém výrobku: |
Uživatel | |
Vytvořeno | 20.09.2019 21:13:32 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 20.09.2019 21:13:32 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |