Tisk
Frankfurtské párky
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Párek |
Číslo cechovní normy | 2016-06-13-0068 |
Číslo výrobku | 2016-06-13-0068/1753 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | |
Předkladatel | |
Společnost | MP Krásno, a.s. Hranická 430/34, Krásno nad Bečvou 757 01, Valašské Meziříčí Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 296343 |
Typ balení | ochranná atmosféra |
Velikost balení | 700 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřové maso | 80 % |
pitná voda | |
jedlá sůl | |
koření | |
kořenící látky | |
extrakty koření | |
kouřové aroma | |
Přídatné látky | |
E250 dusitan sodný | |
E 300 - Kyselina L-askorbová | |
E 450 - Difosforečnany | |
E 301 - Askorbát sodný | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
1201 kJ / 100g | |
286.84 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 26.0 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 9.2 g/100g | Sacharidy | 0 g/100g | z toho cukry | 0 g/100g | Bílkoviny | 14.0 g/100g | Sůl | 2.2 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Výrobek je naražený do skopového střeva, na povrchu zlatavěhnědé barvy. Na řezu je homogenní spojka růžové barvy |
Vůně a chuť | Chuť a vůně výrobku je jemná, po použitém koření a po uzení. |
Konzistence | Konzistence je pevná, pružná, výrobek je po ohřátí šťavnatý. |
Nadstandardní parametry | Vysoký obsah masa (72 %); |
Technologický postup | V kutru vymícháme jemnou spojku, do které vmícháme nastříknutou vložku. Narážíme do plastových obalů a klipsujeme. Následně vaříme, poté vychladíme. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 01.10.2020 09:58:09 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 01.10.2020 09:58:09 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Smazaný |