Tisk

Frankfurtské párky

NázevHodnota
Cechovní normaPárek
Číslo cechovní normy2016-06-13-0068
Číslo výrobku2016-06-13-0068/1753
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost MP Krásno, a.s.
Hranická 430/34,
75701, Valašské Meziříčí
c
Definice balení
EAN kód296343
Typ baleníochranná atmosféra
Velikost balení700 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
vepřové maso80 %
pitná voda
jedlá sůl
koření
kořenící látky
extrakty koření
kouřové roma
Přídatné látky
E250 dusitan sodný
E 300 - Kyselina L-askorbová
E 450 - Difosforečnany
E 301 - Askorbát sodný
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
1201 kJ / 100g
286.84 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky26.0 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny9.2 g/100g
Sacharidy0 g/100g
z toho cukry0 g/100g
Bílkoviny14.0 g/100g
Sůl2.2 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Výrobek je naražený do skopového střeva, na povrchu zlatavěhnědé barvy. Na řezu je homogenní spojka růžové barvy

Vůně a chuť

Chuť a vůně výrobku je jemná, po použitém koření a po uzení.

Konzistence

Konzistence je pevná, pružná, výrobek je po ohřátí šťavnatý.

Nadstandardní parametry

Vysoký obsah masa (72 %);
Bez lepku;
Bez barviv;
Bez vlákniny;
Bez SOM a drůbežího SOM;
Bez zvýrazňovačů chuti;
Bez bílkovinných přísad.

Technologický postup

V kutru vymícháme jemnou spojku, do které vmícháme nastříknutou vložku. Narážíme do plastových obalů a klipsujeme. Následně vaříme, poté vychladíme.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno03.06.2019 20:35:47
VytvořilDana Gabrovská
Změněno03.06.2019 20:35:47
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený