Kmotrovky paprikové 100g OA
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Salám trvanlivý fermentovaný |
Číslo cechovní normy | 2016-08-08-0074 |
Číslo výrobku | 2016-08-08-0074/1283 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - trvanlivé fermentované |
Charakteristika výrobku | Na 100g výrobku bylo použito 180 g masa. Bez lepku. Jedlé střívko (želírující látka: alginan sodný; zpevňující látka: chlorid vápenatý). |
Předkladatel | |
Společnost | KMOTR - Masna Kroměříž a.s. Hulínská 2286/28 767 01 , Kroměříž Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8594007480566 |
Typ balení | ochranná atmosféra, PE obal |
Velikost balení | 100 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřové maso | |
vepřové sádlo | |
hovězí maso | % |
jedlá sůl | |
koření (0,9 % paprika, chilli) | |
extrakty koření | |
dextróza | |
přírodní aroma | |
startovací kultura mikroorganismů | |
Přídatné látky | |
E250 dusitan sodný | |
E 401: Alginát sodný (Zahušťovadlo, stabilizátor, želírující látka) | |
E 509 - Chlorid vápenatý | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
2119 kJ / 100g | |
506.09 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 42 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 14 g/100g | Sacharidy | 3.9 g/100g | z toho cukry | 0.8 g/100g | Bílkoviny | 28 g/100g | Sůl | 4.3 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Povrchový vzhled: povrch je lesklý, mírně vrásčitý. |
Vůně a chuť | Chuť: mírně slanější, výrazněji kořeněná. |
Konzistence | Konzistence pružná až pevná. |
Nadstandardní parametry | vysoký obsah masa; |
Technologický postup | 1. příprava surovin |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 19.10.2020 14:39:17 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 19.10.2020 14:39:17 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Ocenění a značky kvality | |
Klasa | |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |