Sekaná s panenkou peč. VBC
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Pečená sekaná mistra řezníka |
Číslo cechovní normy | 2018-06-13-0388 |
Číslo výrobku | 2018-06-13-0388/1201 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | Masný výrobek, tepelně opracovaný |
Předkladatel | |
Společnost | Řeznictví H+H, s.r.o. Hlavní 46 742 47, Hladké Životice Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 46355199 |
Typ balení | Vakuové balení |
Velikost balení | 0.5 kg |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřové maso | 65 % |
vepřová panenka | 15 % |
pitná voda | |
vepřová bránice | |
jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný) | |
česnek | |
pepř černý | |
kmín | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
932 kJ / 100g | |
222.59 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 13.0 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 5.4 g/100g | Sacharidy | 1.6 g/100g | z toho cukry | 0 g/100g | Bílkoviny | 23.0 g/100g | Sůl | 1.6 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled na povrchu: zlatohnědá barva, mírně vrásnitý povrch, patrna vepřová bránice. |
Vůně a chuť | Vůně a chuť: po mase a použitém koření, příjemná, přiměřeně slaná |
Konzistence | Tuhá konzistence, na skusu křehká. |
Nadstandardní parametry | Vysoký obsah vepřového masa (80%); |
Technologický postup | příprava suroviny |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Obsah lepku: max.:20mg/kg; |
Uživatel | |
Vytvořeno | 31.10.2018 11:23:21 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 31.10.2018 11:23:21 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Ocenění a značky kvality | |
Klasa | |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |