Tisk

KLC Uzená slanina krájená 100g

NázevHodnota
Cechovní normaTepelně opracované maso
Číslo cechovní normy2017-08-22-0338
Číslo výrobku2017-08-22-0338/0979
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

Celosvalový výrobek z vepřového boku,zauzený přírodním kouřem,krájený a balený v ochranné atmosféře

Předkladatel
Společnost LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
250 90, Jirny
Česká republika
Definice balení
EAN kód4049727004843
Typ baleníbaleno v ochranné atmosféře dusíku a oxidu uhličitého do PE obalů
Velikost balení100 g
KalibrovánoBalení je kalibrováno.
Složení
vepřový bok94 %
pitná voda
jedlá sůl2.3 %
cukr
Přídatné látky
E250 dusitan sodný do 150mg/kg
E 450 - Difosforečnany do 5000mg/kg
E 451 - Trifosforečnany do 5000mg/kg
E 301 - Askorbát sodný
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
1408 kJ / 100g
336.28 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky29.9 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny8.6 g/100g
Sacharidy2.9 g/100g
z toho cukry0.5 g/100g
Bílkoviny14.8 g/100g
Sůl2.3 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Celosvalový výrobek z vepřového boku,zauzený,plátek cca 18×5 cm.Plátkováno a beleno v ochranné atmosféře

Vůně a chuť

jemně slaná,zauzená,lahodná

Konzistence

pevná,soudržná

Nadstandardní parametry

vysoký obsah masa,zauzeno přírodním kouřem z bukového dřeva,neobsahuje potravinové alergeny

Technologický postup

Technologický postup: Příprava surovin, tepelné opracování, chlazení, balení,

Technologický obal: Nestanovuje se

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah soli 2,3%,obsah masa 94%, obsah tuku max. 40%,mikrobiologické paramatry v souladu s platnou legislarivou

Uživatel
Vytvořeno04.06.2018 15:51:05
VytvořilPetr Korejs
Změněno04.06.2018 15:51:05
Procesní stav
Procesní stavSchválený