Grilovací klobása s lučním kvítím
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Klobása tepelně opracovaná |
Číslo cechovní normy | 2016-08-08-0075 |
Číslo výrobku | 2016-08-08-0075/1789 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | Grilovací klobása s vysokým obsahem masa (91%) a směsí bylinek, které dodávají klobáse zajímavou chuť a vůni. |
Předkladatel | |
Společnost | Maso West s. r. o. Za Mototechnou 1619/1 155 00, Praha 5 Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8594031513421 |
Typ balení | PA/PE fólie, ochranná atmosféra |
Velikost balení | 300 g |
Způsob distribuce výrobku | malooobchod |
Složení | |
vepřové maso | 88 % |
voda | |
jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnand draselný) | |
bylinky | |
zelenina | |
směs koření | |
dextróza | |
kvasnicový extrakt | |
extrakty koření | |
vepřové střevo | |
Přídatné látky | |
E 331: Citráty sodné (Regulátor kyselosti, emulgátor, stabilizátor, sekvestrant) | |
E 500: Uhličitany sodné (Regulátor kyselosti, zahušťovadlo, protispékavá látka) | |
E 262: Octany sodné (Konzervant, regulátor kyselosti, sekvestrant) | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
1247 kJ / 100g | |
297.83 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 27 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 9.2 g/100g | Sacharidy | 1.5 g/100g | z toho cukry | 0.9 g/100g | Bílkoviny | 14.0 g/100g | Sůl | 2.2 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Na řezu tmavě růžové barvy po mase, kostky libové suroviny nepravidelně rozložené, s kousky bylinek. |
Vůně a chuť | Chuť a vůně příjemná, po čerstvé uzenině, lahodná, přiměřeně slaná. |
Konzistence | Konzistence tuhá, pevná, soudržná. |
Nadstandardní parametry | Klobása se vyznačuje vysokým podílem vepřového masa (91%), bez SOM a drůbežího SOM, bez zvýrazňovačů chuti, použitá jedlá kuchyňská sůl, bez ostatních bílkovinných přísad, v přírodním střívku. |
Technologický postup | 1. Příjem suroviny (CCP1) – zkontrolujeme sledované znaky |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Obsah tuku max. 35%, obsah soli max. 2,6%. |
Uživatel | |
Vytvořeno | 30.06.2019 16:00:38 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 30.06.2019 16:00:38 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |