K-Mistři od Fochu Pražská šunka pult
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Šunka nejvyšší jakosti |
Číslo cechovní normy | 2016-08-01-0068 |
Číslo výrobku | 2016-08-01-0068/1064 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | solicí směs (jedlá sůl kamenná, stabilizátor E250, cukr, dextróza, škrobový sirup sušený, jodičnan draselný); |
Předkladatel | |
Společnost | Kaufland ČR – Masozávod Modletice 93 251 01, Říčany Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 2868360000000 |
Typ balení | Vakuové balení |
Velikost balení | 2.5 kg |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřové maso se sádlem a kůží | 96 % |
voda | |
solicí směs | |
dextróza | |
řepkový olej | |
aroma | |
Přídatné látky | |
E 451 - Trifosforečnany | |
E 452 - Polyfosforečnany | |
E250 dusitan sodný | |
E 301 - Askorbát sodný | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
881 kJ / 100g | |
210.41 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 16.0 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 6.3 g/100g | Sacharidy | 1.0 g/100g | z toho cukry | 0.7 g/100g | Bílkoviny | 16.0 g/100g | Sůl | 2.0 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Barva svaloviny na řezu světle růžová, tuk má světlou barvu. Povrchový vzhled zachovalý po anatomické části. Povrch zauzen do zlatohnědé barvy. |
Vůně a chuť | Chuť mírně slaná, výrobek je na skusu křehký, vůně příjemná, aromatická po zauzení |
Konzistence | konzistence pevná, soudržná. |
Nadstandardní parametry | 1. Vysoký obsah masa – 96 % |
Technologický postup | Vepřový spodní šál s částí válečku, bez karabáčku se sádlem a kůží. Upraven do tvaru oválu, okraje |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | vysoký obsah masa – 96 % |
Uživatel | |
Vytvořeno | 24.06.2020 10:48:52 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 24.06.2020 10:48:52 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |