Tisk

Kečup Gurmán ostrý 530 g

NázevHodnota
Cechovní normaKečup
Číslo cechovní normy2016-03-21-0116
Číslo výrobku2016-03-21-0116/0583
Zařazení dle legislativyOvoce, zelenina, houby, skořápkové plody a výrobky z nich - zpracovaná zelenina - protlaky
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost HAMÉ s.r.o. Kunovice
Na Drahách 814
686 04, Kunovice
Česká republika
Definice balení
EAN kód8594001030132
Typ balenísklo
Velikost balení530 g
KalibrovánoBalení je kalibrováno.
Složení
zahuštěný rajčatový protlak (obsah rajčat)240 g/100 g
cibulový protlak
škrobový sirup
pitná voda
cukr
ocet
jedlá sůl
koření
výtažek z chilli papriček0.1 %
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
637 kJ / 100g
152.14 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky0.7 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny0.2 g/100g
Sacharidy34.4 g/100g
z toho cukry31.2 g/100g
Bílkoviny1.6 g/100g
Sůl1.7 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

stejnorodá hmota, částečně oddělené tekutina není na závadu

Vůně a chuť

chuť: po rajčatech, sladkokyselá, bez cizích příchutí

vůně: po rajčatech, octu a koření, bez cizích pachů

Konzistence

kašovitá

Nadstandardní parametry
  • Vysoký obsah rajčatové suroviny: Refraktometrická sušina vnesená rajčatovou surovinou min. 12 % (nad rámec 7 % požadovaných legislativou).
  • Výroba bez použití konzervačních látek a zahušťovadel.
Technologický postup
  1. Navážení surovin dle receptury
  2. jejich smíchání ve výrobním zařízení (varném kotli)
  3. vaření za stálého míchání
  4. přepuštění směsi do plnícího zařízení
  5. plnění do obalu
  6. uzavření obalu
  7. sterilace
  8. chlazení a osušení
  9. etiketace a balení
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno07.09.2017 17:42:28
VytvořilJiří Mikyska
Změněno07.09.2017 17:42:28
ZměnilJakub Rainisch
Procesní stav
Procesní stavSchválený