Tisk

Tradiční český karbanátek 350 g

NázevHodnota
Cechovní normaMasný polotovar – mletá masa
Číslo cechovní normy2019-03-19-0422
Číslo výrobku2019-03-19-0422/1943
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

masný polotovar; vepřové maso – maso z vepřové kýty a plece; hovězí maso – maso z hovězího krku – býk.

 

Předkladatel
Společnost Uzeniny Příbram, a.s.
Antala Staška 1670/80
140 00, Praha 4
Česká republika
Definice balení
EAN kód8592890004197
Typ baleníochranná atmosféra
Velikost balení350 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
vepřové maso48 %
hovězí maso48 %
jedlá sůl
sušená zelenina
směs koření
extrakty koření
Přídatné látky
E 331: Citráty sodné (Regulátor kyselosti, emulgátor, stabilizátor, sekvestrant)
E 326: Mléčnan draselný (Antioxidant, regulátor kyselosti)
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
908 kJ / 100g
216.86 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky16 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny6.8 g/100g
Sacharidy0 g/100g
z toho cukry0 g/100g
Bílkoviny19.0 g/100g
Sůl2.26 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled: po použitém mase, po tvarování, případně viditelné kousky kožení.

Vůně a chuť

Vůně a chuť: Vůně – příjemná, po použitém koření

 

Konzistence

Konzistence: po upečení pevná a soudržná.

Nadstandardní parametry

a) vysoký obsah masa;
b) bez přídatných látek, bílkovinných přísad.

Technologický postup

Příprava surovin, míchání, tvarování, balení, chlazení
Určeno k tepelnému opracování.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno15.10.2019 09:44:34
VytvořilDana Gabrovská
Změněno15.10.2019 09:44:34
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený