Tisk

Kapr půlený čerstvý, chlazený MAP

NázevHodnota
Cechovní normaKapr obecný - půlka
Číslo cechovní normy2018-04-06-0376
Číslo výrobku2018-04-06-0376/1936
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - ryby - sladkovodní (zmrazené, čerstvé)
Charakteristika výrobku

Kapr půlený čerstvé chlazené, v ochranné atmosféře.

Předkladatel
Společnost Rybářství Chlumec nad Cidlinou,a.s.
Česká republika
Definice balení
EAN kód287138
Typ baleníochranná atmosféra, vanička s fólií
Velikost balení1000 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
Kapr obecný (Cyprinus Carpio)100 %
Alergeny
4Ryby - Ryby a výrobky z nich
Základní výživové hodnoty
Tuky g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny g/100g
Sacharidy g/100g
z toho cukry g/100g
Bílkoviny g/100g
Sůl g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled: pevná elastická svalovina, otisk prstu rychle mizí.

Vůně a chuť

specifická pro daný druh ryby, vůně může být až neutrální, nepřijatelný je kyselý nebo slabě nepříjemný zápach

Konzistence

žádoucí je pevná až elastická konzistence, nežádoucí je měkká až rozbředlá

Nadstandardní parametry

celkový podíl 100 % ryby; chov ryby: Česká republika

Technologický postup

Vodou oprané půlky kapra

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Výrobek určen k tepelnému opracování. * bez cizích pachů, tělní dutina není znečištěna střevním obsahem nebo žlučí, svalovina musí vykazovat konzistenci charakteristickou pro čerstvou svalovinu (nesmí být mazlavá, pastovitá, popraskaná), nesmí obsahovat parazity škodlivé zdraví nebo poškozující vzhled.

Uživatel
Vytvořeno09.10.2019 08:57:36
VytvořilDana Gabrovská
Změněno09.10.2019 08:57:36
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený