Tisk
Kapr půlený čerstvý, chlazený MAP
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Kapr obecný - půlka |
Číslo cechovní normy | 2018-04-06-0376 |
Číslo výrobku | 2018-04-06-0376/1936 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - ryby - sladkovodní (zmrazené, čerstvé) |
Charakteristika výrobku | Kapr půlený čerstvé chlazené, v ochranné atmosféře. |
Předkladatel | |
Společnost | Rybářství Chlumec nad Cidlinou,a.s. Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 287138 |
Typ balení | ochranná atmosféra, vanička s fólií |
Velikost balení | 1000 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
Kapr obecný (Cyprinus Carpio) | 100 % |
Alergeny | |
4 | Ryby - Ryby a výrobky z nich |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | g/100g | Sacharidy | g/100g | z toho cukry | g/100g | Bílkoviny | g/100g | Sůl | g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled: pevná elastická svalovina, otisk prstu rychle mizí. |
Vůně a chuť | specifická pro daný druh ryby, vůně může být až neutrální, nepřijatelný je kyselý nebo slabě nepříjemný zápach |
Konzistence | žádoucí je pevná až elastická konzistence, nežádoucí je měkká až rozbředlá |
Nadstandardní parametry | celkový podíl 100 % ryby; chov ryby: Česká republika |
Technologický postup | Vodou oprané půlky kapra |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Výrobek určen k tepelnému opracování. * bez cizích pachů, tělní dutina není znečištěna střevním obsahem nebo žlučí, svalovina musí vykazovat konzistenci charakteristickou pro čerstvou svalovinu (nesmí být mazlavá, pastovitá, popraskaná), nesmí obsahovat parazity škodlivé zdraví nebo poškozující vzhled. |
Uživatel | |
Vytvořeno | 09.10.2019 08:57:36 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 09.10.2019 08:57:36 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |