Tisk
K-Mistři od Fochu Moravské uzené Pult
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Maso plně tepelně opracované |
Číslo cechovní normy | 2017-08-22-0338 |
Číslo výrobku | 2017-08-22-0338/1912 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | solicí směs (jedlá sůl kamenná, konzervant dusitan sodný, jodičnan draselný) |
Předkladatel | |
Společnost | Kaufland ČR – Masozávod Modletice 93 251 01, Říčany Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 282873 |
Typ balení | Vakuové balení |
Velikost balení | 1.45 kg |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřová kýta bez kosti | 90 % |
voda | |
solicí směs | |
dextróza | |
cukr | |
extrakty koření | |
bramborový škrob | |
jedlá sůl | |
maltodextrin | |
Přídatné látky | |
E250 dusitan sodný | |
E 451 - Trifosforečnany | |
E 450 - Difosforečnany | |
E 407 - Karagenan | |
E 407a: Guma Euchema (synon. afinát řasy Euchema) (Zahušťovadlo, stabilizátor) | |
E 415 - Xanthan | |
E 301 - Askorbát sodný | |
E 150d - Amoniak-sulfitový karamel | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
555 kJ / 100g | |
132.55 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 5.5 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 1.9 g/100g | Sacharidy | 1.2 g/100g | z toho cukry | 0.2 g/100g | Bílkoviny | 19.5 g/100g | Sůl | 2.68 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Výrobek zauzen do zlatohnědé barvy. Barva svaloviny na řezu světle růžová bez šedých skvrn, tuk má světlou barvu. Povrchový vzhled zachhuť mírně slaná, výrobek je na skusu křehký, vůně příjemná, aromatická po zauzení. |
Vůně a chuť | Chuť mírně slaná, výrobek je na skusu křehký, vůně příjemná, aromatická po zauzení |
Konzistence | konzistence pevná, soudržná. |
Nadstandardní parametry | Bez SOM drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad |
Technologický postup | Surovina je lákována, masírována, namočena v karamelu, tepelně opracována, zauzena, vychlazena, naporcována na jednotlivé porce a zabalena. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 12.10.2020 09:26:36 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 12.10.2020 09:26:36 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |