Tisk

K – Purland Premium rolovaná plec Pult

NázevHodnota
Cechovní normaTepelně opracované maso
Číslo cechovní normy2017-08-22-0338
Číslo výrobku2017-08-22-0338/1913
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

solicí směs (jedlá sůl kamenná, konzervant dusitan sodný, jodičnan draselný)

Předkladatel
Společnost Kaufland ČR – Masozávod
Modletice 93
251 01, Říčany
Česká republika
Definice balení
EAN kód282357
Typ baleníVakuové balení
Velikost balení1.6 kg
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
vepřová plec bez kosti90 %
voda
solicí směs
dextróza
cukr
extrakty koření
Přídatné látky
E250 dusitan sodný
E 451 - Trifosforečnany
E 450 - Difosforečnany
E 407a: Guma Euchema (synon. afinát řasy Euchema) (Zahušťovadlo, stabilizátor)
E 415 - Xanthan
E 301 - Askorbát sodný
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
452 kJ / 100g
107.95 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky4.0 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny1.0 g/100g
Sacharidy0.9 g/100g
z toho cukry0.8 g/100g
Bílkoviny17.0 g/100g
Sůl2.4 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Výrobek zauzen do zlatohnědé barvy. Barva svaloviny na řezu světle růžová bez šedých skvrn, tuk má světlou barvu. Povrchový vzhled zachhuť mírně slaná, výrobek je na skusu křehký, vůně příjemná, aromatická po zauzení.

Vůně a chuť

Chuť mírně slaná, výrobek je na skusu křehký, vůně příjemná, aromatická po zauzení

Konzistence

konzistence pevná, soudržná.

Nadstandardní parametry

Bez SOM drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad

Technologický postup

Surovina je lákována, masírována, namočena v karamelu, tepelně opracována, zauzena, vychlazena, naporcována na jednotlivé porce a zabalena.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno25.09.2019 13:26:34
VytvořilDana Gabrovská
Změněno25.09.2019 13:26:34
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený