K – Mistři od Fochu Klobása s bylinkami
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Klobása tepelně neopracovaná |
Číslo cechovní normy | 2016-08-08-0076 |
Číslo výrobku | 2016-08-08-0076/1358 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně neopracované |
Charakteristika výrobku | Výrobek v přírodním skopovém střevě. Může obsahovat stopy hovězí bílkoviny. Sušené bylinky 1% (sušená petržel, sušený medvědí česnek).Granulovaný vývar (koření, kuchyňská sůl, řepkový olej). |
Předkladatel | |
Společnost | Kaufland ČR – Masozávod Modletice 93 251 01, Říčany Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 404972701058 |
Typ balení | ochranná atmosféra, vanička s folií |
Velikost balení | 420 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřové maso | 95 % |
sušené bylinky | 1 % |
voda | |
kamenná jedlá sůl jodidovaná (jedlá sůl, jodičnan draselný) | |
směs koření | |
aroma | |
extrakty koření | |
granulovaný vývar | |
přírodní skopové střívko | |
Přídatné látky | |
E 331: Citráty sodné (Regulátor kyselosti, emulgátor, stabilizátor, sekvestrant) | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
779 kJ / 100g | |
186.05 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 9.1 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 4.2 g/100g | Sacharidy | 10.7 g/100g | z toho cukry | 0.9 g/100g | Bílkoviny | 13.5 g/100g | Sůl | 1.85 g/100g |
Ostatní výživové hodnoty výrobku | |
vláknina | 3.9 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled: viditelné zrno, barva narůžovělá |
Vůně a chuť | Chuť: přiměřeně slaná, po použitém koření a ochucujících složkách, Vůně: jemná, po použitém koření. |
Konzistence | měkká až poloměkká, jemně vláknitá, nepružná
|
Nadstandardní parametry | 1. Vysoký obsah masa; 2. Bez SOM, drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad. |
Technologický postup | Surovina se rozemele na řezačce, přidá se kuchyňská sůl, směs koření a přísady, řádně se promíchá a rozemele |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | vysoký obsah masa – 95 % |
Uživatel | |
Vytvořeno | 19.11.2020 15:24:21 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 19.11.2020 15:24:21 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |