Tisk

K – Purland Klobása s bylinkami PULT

NázevHodnota
Cechovní normaKlobása tepelně neopracovaná
Číslo cechovní normy2016-08-08-0076
Číslo výrobku2016-08-08-0076/1371
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně neopracované
Charakteristika výrobku

Výrobek v přírodním  skopovém střevě. Může obsahovat stopy hovězí bílkoviny. Sušené bylinky 1% (sušená petržel, sušený medvědí česnek).Granulovaný vývar (koření, kuchyňská sůl, řepkový olej).

Předkladatel
Společnost Kaufland ČR – Masozávod
Modletice 93
251 01, Říčany
Česká republika
Definice balení
EAN kód28693728
Typ baleníochranná atmosféra, vanička s folií
Velikost balení720 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
vepřové maso95 %
sušené bylinky1 %
voda
kamenná jedlá sůl jodidovaná (jedlá sůl, jodičnan draselný)
směs koření
aroma
extrakty koření
granulovaný vývar
přírodní skopové střívko
Přídatné látky
E 331: Citráty sodné (Regulátor kyselosti, emulgátor, stabilizátor, sekvestrant)
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
779 kJ / 100g
186.05 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky18 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny4.2 g/100g
Sacharidy10.7 g/100g
z toho cukry0.9 g/100g
Bílkoviny13.5 g/100g
Sůl1.85 g/100g
Ostatní výživové hodnoty výrobku
vláknina3.9 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled: viditelné zrno, barva narůžovělá

Vůně a chuť

Chuť: přiměřeně slaná, po použitém koření a ochucujících složkách, Vůně: jemná, po použitém koření.

Konzistence

měkká až poloměkká, jemně vláknitá, nepružná

 

 

Nadstandardní parametry

1. Vysoký obsah masa; 2. Bez SOM, drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad.

Technologický postup

Surovina se rozemele na řezačce, přidá se kuchyňská sůl, směs koření a přísady, řádně se promíchá a rozemele
na řezačce, po vychlazení se plní do skopových střev, přetáčí se na velikost porce, poté se rozdělí na jednotlivé porce, vloží se do vaničky a zabalí.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

vysoký obsah masa – 95 %

Uživatel
Vytvořeno19.02.2019 07:32:00
VytvořilDana Gabrovská
Změněno19.02.2019 07:32:00
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený