Tisk
K-Mistři od Fochu Uzené vepřové filé
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Maso plně tepelně opracované |
Číslo cechovní normy | 2017-08-22-0338 |
Číslo výrobku | 2017-08-22-0338/1856 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | použitá solicí směs: |
Předkladatel | |
Společnost | Kaufland ČR – Masozávod Modletice 93 251 01, Říčany Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 286242 |
Typ balení | vakuové balení |
Velikost balení | 1 kg |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřová pečeně bez kosti | 91 % |
voda | |
solicí směs | |
dextróza | |
cukr | |
extrakty koření | |
Přídatné látky | |
E 450 - Difosforečnany | |
E 451 - Trifosforečnany | |
E250 dusitan sodný | |
E 407a: Guma Euchema (synon. afinát řasy Euchema) (Zahušťovadlo, stabilizátor) | |
E 415 - Xanthan | |
E 301 - Askorbát sodný | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
517 kJ / 100g | |
123.48 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 4.5 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 2.0 g/100g | Sacharidy | 2.1 g/100g | z toho cukry | 0.2 g/100g | Bílkoviny | 18.5 g/100g | Sůl | 2.67 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Výrobek zauzen do zlatohnědé barvy. Barva svaloviny na řezu světle růžová bez šedých skvrn, tuk má světlou barvu. Povrchový vzhled zachovalý po anatomické části |
Vůně a chuť | Chuť mírně slaná, po kmínu, výrobek je na skusu křehký, vůně příjemná, aromatická po zauzení. |
Konzistence | konzistence pevná, soudržná. |
Nadstandardní parametry | 1. Vysoký obsah masa 91 %; |
Technologický postup | Výrobní postup:Pečeně bez kosti bez zářezů do libové svaloviny, bez barevných změn. Surovina je lákována, masírována, po zaležení se tepelně opracuje, zaudí, vychladí, naporcuje a zabalí do vakua. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | vysoký obsah masa – 91 % |
Uživatel | |
Vytvořeno | 29.06.2020 09:25:37 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 29.06.2020 09:25:37 |
Změnil | Jakub Rainisch |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |