Tisk
K-Mistři od Fochu Uzená krkovice bez kosti plátky
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Maso plně tepelně opracované |
Číslo cechovní normy | 2017-08-22-0338 |
Číslo výrobku | 2017-08-22-0338/1853 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | použitá solicí směs: |
Předkladatel | |
Společnost | Kaufland ČR – Masozávod Modletice 93 251 01, Říčany Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 286978 |
Typ balení | vakuové balení |
Velikost balení | 340 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřová krkovice bez kosti | 90 % |
voda | |
solicí směs | |
dextróza | |
cukr | |
extrakty koření | |
Přídatné látky | |
E 450 - Difosforečnany | |
E 451 - Trifosforečnany | |
E250 dusitan sodný | |
E 407a: Guma Euchema (synon. afinát řasy Euchema) (Zahušťovadlo, stabilizátor) | |
E 415 - Xanthan | |
E 301 - Askorbát sodný | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
704 kJ / 100g | |
168.14 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 10.2 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 3.5 g/100g | Sacharidy | 1.2 g/100g | z toho cukry | 0.6 g/100g | Bílkoviny | 18.0 g/100g | Sůl | 2.18 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Výrobek zauzen do zlatohnědé barvy. Barva svaloviny na řezu světle růžová bez šedých skvrn, tuk má světlou barvu. Povrchový vzhled zachovalý po anatomické části |
Vůně a chuť | Chuť mírně slaná, výrobek je na skusu křehký, vůně příjemná, aromatická po zauzení. |
Konzistence | konzistence pevná, soudržná. |
Nadstandardní parametry | 1. Vysoký obsah masa; |
Technologický postup | Výrobní postup: |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | vysoký obsah masa – 90 % |
Uživatel | |
Vytvořeno | 29.06.2020 09:18:16 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 29.06.2020 09:18:16 |
Změnil | Jakub Rainisch |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |