Tisk

K – Purland Chilli klobása PULT

NázevHodnota
Cechovní normaKlobása tepelně neopracovaná
Číslo cechovní normy2016-08-08-0076
Číslo výrobku2016-08-08-0076/1365
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně neopracované
Charakteristika výrobku

Výrobek v přírodním skopovém střevě. Může obsahovat stopy hovězí bílkoviny.

Předkladatel
Společnost Kaufland ČR – Masozávod
Modletice 93
251 01, Říčany
Česká republika
Definice balení
EAN kód286938
Typ baleníochranná atmosféra, vanička s folií
Velikost balení720 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
vepřové maso60 %
vepřové sádlo32 %
voda
kamenná jedlá sůl jodidovaná (jedlá sůl, jodičnan draselný)
chilli0.2 %
paprika
koření
extrakty koření
skopové střevo
Přídatné látky
E 300 - Kyselina L-askorbová
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
1333 kJ / 100g
318.37 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky29.0 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny12.0 g/100g
Sacharidy1.3 g/100g
z toho cukry0.7 g/100g
Bílkoviny14.0 g/100g
Sůl1.66 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

viditelné zrno, barva oranžová po paprice

Vůně a chuť

Chuť: přiměřeně slaná, ostřejší po chilli, po použitém koření a ochucujících složkách, Vůně: jemná, po použitém koření.

Konzistence

měkká až poloměkká, jemně vláknitá, nepružná

Nadstandardní parametry

1. Vysoký obsah masa; 2. Bez SOM, drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad.

Technologický postup

Surovina se rozemele na řezačce, přidá se voda, kuchyňská sůl, směs koření, chilli a přísady, řádně se promíchá a rozemele na řezačce s otvory 5mm, po vychlazení se plní do skopových střev o průměru 25/27 mm a přetáčí se na velikost porce cca 60g, poté se rozdělí na jednotlivé porce. dle receptury.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

vysoký obsah masa – 60 %

Uživatel
Vytvořeno19.02.2019 07:26:23
VytvořilDana Gabrovská
Změněno19.02.2019 07:26:23
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený