Tisk
K – Mistři od Fochu Chilli klobása PULT
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Klobása tepelně neopracovaná |
Číslo cechovní normy | 2016-08-08-0076 |
Číslo výrobku | 2016-08-08-0076/1365 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně neopracované |
Charakteristika výrobku | Výrobek v přírodním skopovém střevě. Může obsahovat stopy hovězí bílkoviny. |
Předkladatel | |
Společnost | Kaufland ČR – Masozávod Modletice 93 251 01, Říčany Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 286938 |
Typ balení | ochranná atmosféra, vanička s folií |
Velikost balení | 720 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřové maso | 60 % |
vepřové sádlo | 32 % |
voda | |
kamenná jedlá sůl jodidovaná (jedlá sůl, jodičnan draselný) | |
chilli | 0.2 % |
paprika | |
koření | |
extrakty koření | |
skopové střevo | |
Přídatné látky | |
E 300 - Kyselina L-askorbová | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
1333 kJ / 100g | |
318.37 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 29.0 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 12.0 g/100g | Sacharidy | 1.3 g/100g | z toho cukry | 0.7 g/100g | Bílkoviny | 14.0 g/100g | Sůl | 1.66 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | viditelné zrno, barva oranžová po paprice |
Vůně a chuť | Chuť: přiměřeně slaná, ostřejší po chilli, po použitém koření a ochucujících složkách, Vůně: jemná, po použitém koření. |
Konzistence | měkká až poloměkká, jemně vláknitá, nepružná |
Nadstandardní parametry | 1. Vysoký obsah masa; 2. Bez SOM, drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad. |
Technologický postup | Surovina se rozemele na řezačce, přidá se voda, kuchyňská sůl, směs koření, chilli a přísady, řádně se promíchá a rozemele na řezačce s otvory 5mm, po vychlazení se plní do skopových střev o průměru 25/27 mm a přetáčí se na velikost porce cca 60g, poté se rozdělí na jednotlivé porce. dle receptury. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | vysoký obsah masa – 60 % |
Uživatel | |
Vytvořeno | 23.09.2020 13:15:37 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 23.09.2020 13:15:37 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |