Tisk
K-Jarmark Uzená slanina v celku 250g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Maso plně tepelně opracované |
Číslo cechovní normy | 2017-08-22-0338 |
Číslo výrobku | 2017-08-22-0338/2223 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | Uzená slanina v celku,celosvalový výrobek porcovaný z vepřového boku. Zeuzeno kouřem z bukového dřeva,baleno vakuově |
Předkladatel | |
Společnost | LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o. Poděbradská 606 250 90, Jirny Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 4049727010424 |
Typ balení | Vakuové balení po 250g |
Velikost balení | 250 g |
Kalibrováno | Balení je kalibrováno. |
Složení | |
vepřový bok | 95 % |
pitná voda | 2 % |
jedlá sůl | 2.3 % |
cukr | až 1 % |
kouř z bukového dřeva | |
Přídatné látky | |
E250 dusitan sodný | od 30 do 150mg/kg |
E 450 - Difosforečnany | do 1% |
E 451 - Trifosforečnany | do 1% |
E 301: Askorbát sodný (Antioxidant) | do 1% |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
1396 kJ / 100g | |
333.41 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 29.9 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 8.6 g/100g | Sacharidy | 1.6 g/100g | z toho cukry | 0.5 g/100g | Bílkoviny | 15.4 g/100g | Sůl | 2.3 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Porce tepelně opracovaného a uzeného boku s charakteristickou strukturou,vyšší zmasilost,baleno vakuově |
Vůně a chuť | čerstvá,lahodná,zauzená |
Konzistence | pevná,soudržná |
Nadstandardní parametry | vysoký obsah masa 95%, zauzeno kouřem z bukového dřeva,neobsahuje potravinové alergeny |
Technologický postup | Technologický postup: Příprava surovin, tepelné opracování (uzení), chlazení, balení, Technologický obal: Nestanovuje se |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Obsah masa 95%,obsah soli 2,3%, mikrobiologické parametry ve shodě z požadavky legislativy |
Uživatel | |
Vytvořeno | 01.07.2020 18:47:08 |
Vytvořil | Petr Korejs |
Změněno | 01.07.2020 18:47:08 |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |