Boni smetanový jogurt jahodový
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Jogurt zrající v tanku – ochucený (s příchutí) |
Číslo cechovní normy | 2017-07-18-0307 |
Číslo výrobku | 2017-07-18-0307/2151 |
Zařazení dle legislativy | Mléko, tuky a výrobky z nich - kysané mléčné výrobky s mezofilními a termofilními bakteriem - jogurt bílý |
Charakteristika výrobku |
|
Předkladatel | |
Společnost | OLMA, a.s. Pavelkova 597 77900, Olomouc Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8593807222116 |
Typ balení | PP-kelímek, hliníkové víčko |
Velikost balení | 150 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
smetana | |
ovocná složka | 16 % |
jogurtová kultura | |
Přídatné látky | |
modifikovaný škrob | |
Alergeny | |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Energetická hodnota výrobku | |
578 kJ / 100g | |
138.05 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 8.4 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 5 g/100g | Sacharidy | 14 g/100g | z toho cukry | 13 g/100g | Bílkoviny | 2.7 g/100g | Sůl | 0.08 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled a barva: typická pro použitou ochucující složku – jahodu |
Vůně a chuť | Chuť a vůně: čistá, plná, smetanová , jemně nakyslá typická pro použité ochucení – jahodách |
Konzistence | krémovitá s kousky ovoce – jahod |
Nadstandardní parametry | Surovina odpovídá ČCN 2016-03-18-0127 Syrové kravské mléko; |
Technologický postup | Příprava a standardizace smetany; |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | FYZIKÁLNĚ CHEMICKÉ PARAMETRY: |
Uživatel | |
Vytvořeno | 13.05.2020 13:39:23 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 13.05.2020 13:39:23 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |