Boni – jogurtový nápoj broskev
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Jogurtové mléko ochucené |
Číslo cechovní normy | 2019-02-19-0418 |
Číslo výrobku | 2019-02-19-0418/1436 |
Zařazení dle legislativy | Mléko, tuky a výrobky z nich - kysané mléčné výrobky s mezofilními a termofilními bakteriem - jogurt bílý |
Charakteristika výrobku |
|
Předkladatel | |
Společnost | OLMA, a.s. Pavelkova 597 77900, Olomouc Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8593807543020 |
Typ balení | PET lahev |
Velikost balení | 400 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
mléko | |
ovocná složka | 15 % |
jogurtové kultury | |
Přídatné látky | |
E 331: Citráty sodné (Regulátor kyselosti, emulgátor, stabilizátor, sekvestrant) | |
modifikovaný škrob | |
Alergeny | |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Energetická hodnota výrobku | |
300 kJ / 100g | |
71.65 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 0.8 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 0.5 g/100g | Sacharidy | 13 g/100g | z toho cukry | 12.7 g/100g | Bílkoviny | 2.7 g/100g | Sůl | 0.01 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled a barva: jemně červená, typická pro ovocnou složku broskev |
Vůně a chuť | Chuť a vůně: čistá, plná, smetanová , jemně nakyslá typická pro použité ovoce – broskev |
Konzistence | tekutá, viskóznější |
Nadstandardní parametry | Surovina odpovídá ČCN 2016-03-18-0127 Syrové kravské mléko; |
Technologický postup | Příprava a standardizace mléka |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | FYZIKÁLNĚ CHEMICKÉ PARAMETRY: |
Uživatel | |
Vytvořeno | 07.03.2019 09:33:43 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 07.03.2019 09:33:43 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |