Tisk
K-Jarmark Kladenská pečeně krájená 100g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Maso plně tepelně opracované |
Číslo cechovní normy | 2017-08-22-0338 |
Číslo výrobku | 2017-08-22-0338/2225 |
Zařazení dle legislativy | |
Charakteristika výrobku | Kladenská pečeně plátkovaná,celosvalový zauzený výrobek,baleno v ochranné atmosféře |
Předkladatel | |
Společnost | LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o. Poděbradská 606 250 90, Jirny Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 4049727010486 |
Typ balení | Baleno v ochranné atmosféře |
Velikost balení | 100 g |
Kalibrováno | Balení je kalibrováno. |
Složení | |
vepřová pečeně | 90 % |
pitná voda | 5 % |
jedlá sůl | 2.1 % |
cukr | až 1 % |
kouř z bukového dřeva | |
Přídatné látky | |
E250 dusitan sodný | od 30 do 150mg/kg |
E 450 - Difosforečnany | do 1% |
E 451 - Trifosforečnany | do 1% |
E 301: Askorbát sodný (Antioxidant) | do 1% |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
517 kJ / 100g | |
123.48 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 5.5 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 1.7 g/100g | Sacharidy | 1.5 g/100g | z toho cukry | 1.2 g/100g | Bílkoviny | 16.5 g/100g | Sůl | 2.1 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Zauzená Kladensaká pečeně plátkovaná, celosvalový výrobek, baleno v ochranné atmosféře |
Vůně a chuť | jemně slaná,lahodná,zauzená |
Konzistence | pevná,soudržná |
Nadstandardní parametry | vysoký obsah masa 90%,zauzeno kouřem z bukového dřeva,neobsahuje potravinové alergeny |
Technologický postup | Technologický postup: Příprava surovin, tepelné opracování (uzení), chlazení, balení, Technologický obal: Nestanovuje se |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Obsah masa 90%,obsah soli 2,1%,mikrobiologické parametry v souladu s požadavky legislativy |
Uživatel | |
Vytvořeno | 01.07.2020 18:49:26 |
Vytvořil | Petr Korejs |
Změněno | 01.07.2020 18:49:26 |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |