Tisk
Špekáčky výběrové 600 g – Řezníkův talíř
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Výběrové špekáčky |
Číslo cechovní normy | 2018-03-29-0369 |
Číslo výrobku | 2018-03-29-0369/1172 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | |
Předkladatel | |
Společnost | PRANTL Masný průmysl s.r.o. Havlíčkovo náměstí 46 39468, Žirovnice Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8594005321380 |
Typ balení | tvrdá miska uzavřená vrchní měkkou fólií, plněna ochrannou atmosférou |
Velikost balení | 600 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřové maso | 54 % |
hovězí maso | 26 % |
vepřové sádlo | |
pitná voda | |
dusitanová solicí směs: jedlá sůl a dusitan sodný | |
kořenící přípravek (sladká paprika, pepř černý, sušená zelenina: česnek, muškátový ořech mletý) | |
jedlé vepřové střevo | |
Přídatné látky | |
E250 dusitan sodný | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
1590 kJ / 100g | |
379.75 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 36.0 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 13.0 g/100g | Sacharidy | 1.9 g/100g | z toho cukry | 0 g/100g | Bílkoviny | 13.0 g/100g | Sůl | 1.8 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled: na řezu vychlazeného výrobku barva světle až tmavě růžová, špekové kostky nepravidelně rozložené, vzduchové dutinky v menším rozsahu a mírně vytavený tuk, povrch světle hnědý |
Vůně a chuť | příjemná po čerstvé uzenině a koření, přiměřeně slaná a kořeněná, po ohřátí na skusu výrobek šťavnatý |
Konzistence | pružná, soudržná |
Nadstandardní parametry | Vysoký podíl masa – 80%; |
Technologický postup | Příprava surovin pro výrobu; |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 24.10.2018 13:47:34 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 24.10.2018 13:47:34 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |