Tisk
K-Jarmark jogurt pečené jablko, 3,0%, 150 g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Jogurt zrající v tanku – ochucený (s příchutí) |
Číslo cechovní normy | 2017-07-18-0307 |
Číslo výrobku | 2017-07-18-0307/1186 |
Zařazení dle legislativy | Mléko, tuky a výrobky z nich - kysané mléčné výrobky s mezofilními a termofilními bakteriem |
Charakteristika výrobku | ovocná složka 18 % (cukr, jablka 30 %, jablečná šťáva 5 %, modifikovaný škrob, karamelizovaný cukr, stabilizátor: pektin, koncentrát citronové šťávy, přírodní vanilkové aroma, skořice, aroma |
Předkladatel | |
Společnost | Hollandia Karlovy Vary, s.r.o. Pražská 673 431 51, Klášterec nad Ohří Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 4049727009695 |
Typ balení | kelímek PP, ALU víčko |
Velikost balení | 150 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
mléko | |
ovocná složka | 18 % |
mléčná bílkovina | |
jogurtová kultura | |
kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus | |
Alergeny | |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Energetická hodnota výrobku | |
409 kJ / 100g | |
97.68 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 3.1 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 1.1 g/100g | Sacharidy | 14.0 g/100g | z toho cukry | 13.0 g/100g | Bílkoviny | 3.2 g/100g | Sůl | 0.10 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Barva po ochucující složce s viditelnými tečkami skořice. |
Vůně a chuť | Chuť příjemně nakyslá, jogurtová, čistá vůně po použité kultuře, po ochucující složce. |
Konzistence | Konzistence krémová, hladká, ovocná složka rovnoměrně rozmíchána ve výrobku. |
Nadstandardní parametry | Přídavek kultury Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus |
Technologický postup | Příjem syrového mléka-> přídavek mléčné bílkoviny -> vyčištění -> homogenizace -> pasterace -> zchlazení na ferm.teplotu -> očkování jog. Kulturou -> zrání v tanku -> úprava struktury a chlazení -> plnění do kelímku -> chlazení v produkční chladírně -> expedice |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 17.07.2019 09:08:11 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 17.07.2019 09:08:11 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |