Tisk

K-Jarmark jogurt pečené jablko, 3,0%, 150 g

NázevHodnota
Cechovní normaJogurt zrající v tanku – ochucený (s příchutí)
Číslo cechovní normy2017-07-18-0307
Číslo výrobku2017-07-18-0307/1186
Zařazení dle legislativyMléko, tuky a výrobky z nich - kysané mléčné výrobky s mezofilními a termofilními bakteriem
Charakteristika výrobku

ovocná složka 18 % (cukr, jablka 30 %, jablečná šťáva 5 %, modifikovaný škrob, karamelizovaný cukr, stabilizátor: pektin, koncentrát citronové šťávy, přírodní vanilkové aroma, skořice, aroma

Předkladatel
Společnost Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Pražská 673
431 51, Klášterec nad Ohří
Česká republika
Definice balení
EAN kód4049727009695
Typ baleníkelímek PP, ALU víčko
Velikost balení150 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
mléko
ovocná složka18 %
mléčná bílkovina
jogurtová kultura
kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus
Alergeny
7Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
409 kJ / 100g
97.68 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky3.1 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny1.1 g/100g
Sacharidy14.0 g/100g
z toho cukry13.0 g/100g
Bílkoviny3.2 g/100g
Sůl0.10 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Barva po ochucující složce s viditelnými tečkami skořice.

Vůně a chuť

Chuť příjemně nakyslá, jogurtová, čistá vůně po použité kultuře, po ochucující složce.

Konzistence

Konzistence krémová, hladká, ovocná složka rovnoměrně rozmíchána ve výrobku.

Nadstandardní parametry

Přídavek kultury Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus

Technologický postup

Příjem syrového mléka-> přídavek mléčné bílkoviny -> vyčištění -> homogenizace -> pasterace -> zchlazení na ferm.teplotu -> očkování jog. Kulturou -> zrání v tanku -> úprava struktury a chlazení -> plnění do kelímku -> chlazení v produkční chladírně -> expedice

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno17.07.2019 09:08:11
VytvořilDana Gabrovská
Změněno17.07.2019 09:08:11
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený