Tisk

K-Jarmark jogurt malina, 3,0%, 150 g

NázevHodnota
Cechovní normaJogurt zrající v tanku – ochucený (s příchutí)
Číslo cechovní normy2017-07-18-0307
Číslo výrobku2017-07-18-0307/1178
Zařazení dle legislativyMléko, tuky a výrobky z nich - kysané mléčné výrobky s mezofilními a termofilními bakteriem
Charakteristika výrobku

ovocná složka 24 % (maliny 50 %, cukr, modifikovaný škrob, stabilizátor: pektiny, přírodní aroma); kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus

Předkladatel
Společnost Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Pražská 673
431 51, Klášterec nad Ohří
Česká republika
Definice balení
EAN kód4049727009664
Typ baleníkelímek PP, ALU víčko
Velikost balení500 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
mléko
ovocná složka(maliny 50 %, cukr, modifikovaný škrob, stabilizátor: pektiny, přírodní aroma)24 %
mléčná bílkovina
jogurtová kultura
kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus
Alergeny
7Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
404 kJ / 100g
96.49 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky3.0 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny2.1 g/100g
Sacharidy14.0 g/100g
z toho cukry14.0 g/100g
Bílkoviny3.0 g/100g
Sůl0.10 g/100g
Ostatní výživové hodnoty výrobku
vláknina0.5 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Barva malinová, světle růžová.
Obal čistý, neporušený, správně označený.

Vůně a chuť

Chuť příjemně nakyslá, jogurtová, čistá vůně po použité kultuře, po ochucující složce.

Konzistence

Konzistence krémová, hladká, ovocná složka rovnoměrně rozmíchána ve výrobku.

Nadstandardní parametry

Přídavek kultury Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus

Technologický postup

Příjem syrového mléka-> přídavek mléčné bílkoviny -> vyčištění -> homogenizace -> pasterace -> zchlazení na ferm.teplotu -> očkování jogurtovou kulturou -> zrání v tanku -> úprava struktury a chlazení -> plnění do kelímku -> chlazení v produkční chladírně -> expedice

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno18.07.2019 07:57:57
VytvořilDana Gabrovská
Změněno18.07.2019 07:57:57
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený

Kontaktní informace

 Potravinářská komora ČR
 Počernická 96/272, Praha 10 - Malešice

 Dana Gabrovská
 296 411 192, 737 287 004
 gabrovska@foodnet.cz

 František Sládek
 724 350 249
 sladek@foodnet.cz

 www.foodnet.cz

Nejnovější produkty

Hustopečský špekáčkový
Nejlepší šunka – nejvyšší jakosti cca 2 kg
Tavený sýr HIT
Staročeské vepřové výpečky
Kuřecí maso ve vlastní šťávě
Kuřecí maso ve vlastní šťávě
Staročeské vepřové ve vlastní šťávě
Vepřové maso ve vlastní šťávě
Halušky vařené 600 g