Tisk

K-Jarmark jogurt ořech a med, 4,7%, 150 g

NázevHodnota
Cechovní normaJogurt zrající v tanku – ochucený (s příchutí)
Číslo cechovní normy2017-07-18-0307
Číslo výrobku2017-07-18-0307/1011
Zařazení dle legislativyMléko, tuky a výrobky z nich - kysané mléčné výrobky s mezofilními a termofilními bakteriem
Charakteristika výrobku

ochucující složka 24 % (cukr, glukózovo-fruktózový sirup, jádra vlašských ořechů 13 %, med 5 %, zahušťovadlo: modifikovaný kukuřičný škrob, karamelizovaný cukr, regulátor kyselosti: kyselina citronová, přírodní aromata); kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus

Předkladatel
Společnost Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Pražská 673
431 51, Klášterec nad Ohří
Česká republika
Definice balení
EAN kód4049727009756
Typ baleníkelímek PP, ALU víčko
Velikost balení150 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
mléko
ochucující složka (cukr, glukózo-fruktózový sirup, jádra vlašských ořechů, modifikovaný kukuřičný škrob, karamelizovaný cukr, kyselina citronová, přírodní aromata)24 %
mléčná bílkovina
jogurtová kultura
kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus
Alergeny
7Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
367 kJ / 100g
87.65 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky3.0 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny2.1 g/100g
Sacharidy12.0 g/100g
z toho cukry11.0 g/100g
Bílkoviny3.0 g/100g
Sůl0.10 g/100g
Ostatní výživové hodnoty výrobku
vláknina0.2 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Barva krémová;
Obal čistý, neporušený, správně označený

Vůně a chuť

Chuť příjemně nakyslá, jogurtová, čistá vůně po použité kultuře, po ochucující složce – ořechy,med

Konzistence

Konzistence krémová, hladká, kousky ovoce rovnoměrně rozmíchány v jogurtu

Nadstandardní parametry

Přídavek kultury Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus

Technologický postup

Příjem syrového mléka-> přídavek mléčné bílkoviny -> vyčištění -> homogenizace -> pasterace -> zchlazení na ferm.teplotu -> očkování jog. Kulturou -> zrání v tanku -> úprava struktury a chlazení -> plnění do kelímku -> chlazení v produkční chladírně -> expedice

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno18.07.2019 08:16:57
VytvořilDana Gabrovská
Změněno18.07.2019 08:16:57
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený