K-Jarmark jogurt borůvka, 2,9 %, 150 g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Jogurt zrající v tanku – ochucený (s příchutí) |
Číslo cechovní normy | 2017-07-18-0307 |
Číslo výrobku | 2017-07-18-0307/1007 |
Zařazení dle legislativy | Mléko, tuky a výrobky z nich - kysané mléčné výrobky s mezofilními a termofilními bakteriem |
Charakteristika výrobku | ovocná složka 24 % (borůvky 50 %, cukr, modifikovaný škrob, stablizátor: pektiny, přírodní aroma, šťáva z černé mrkve a ibišku, regulátor kyselosti: citronany sodné); kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus |
Předkladatel | |
Společnost | Hollandia Karlovy Vary, s.r.o. Pražská 673 431 51, Klášterec nad Ohří Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 4049727009763 |
Typ balení | kelímek PP, ALU víčko |
Velikost balení | 150 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
mléko | |
ovocná složka (borůvky 50 %, cukr, modifikovaný škrob, stabilizátor: pektiny, přírodní aroma, šťáva z černé mrkve a ibišku, regulátor kyselosti:citronany sodné) | 24 % |
mléčná bílkovina | |
jogurtová kultura | |
Alergeny | |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Energetická hodnota výrobku | |
400 kJ / 100g | |
95.53 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 2.9 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 1.9 g/100g | Sacharidy | 14.0 g/100g | z toho cukry | 13.0 g/100g | Bílkoviny | 3.1 g/100g | Sůl | 0.1 g/100g |
Ostatní výživové hodnoty výrobku | |
vláknina | 0.1 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Barva borůvková, světle fialová; |
Vůně a chuť | Chuť příjemně nakyslá, jogurtová, čistá vůně po použité kultuře, po ochucující složce |
Konzistence | Konzistence krémová, hladká, kousky ovoce rovnoměrně rozmíchány v jogurtu |
Nadstandardní parametry | Přídavek kultury Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus |
Technologický postup | Příjem syrového mléka-> přídavek mléčné bílkoviny -> vyčištění -> homogenizace -> pasterace -> zchlazení na ferm.teplotu -> očkování jog. Kulturou -> zrání v tanku -> úprava struktury a chlazení -> plnění do kelímku -> chlazení v produkční chladírně -> expedice |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 18.07.2019 07:37:56 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 18.07.2019 07:37:56 |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |