Tisk
K-Jarmark jogurt broskev, 2,9%, 150 g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Jogurt zrající v tanku – ochucený (s příchutí) |
Číslo cechovní normy | 2017-07-18-0307 |
Číslo výrobku | 2017-07-18-0307/1175 |
Zařazení dle legislativy | Mléko, tuky a výrobky z nich - kysané mléčné výrobky s mezofilními a termofilními bakteriem |
Charakteristika výrobku | ovocná složka 24 % (broskev 50 %, cukr, modifikovaný škrob, zahušťovadla: pektiny, přírodní aroma, regulátor kyselosti: kyselina citronová);; kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus |
Předkladatel | |
Společnost | Hollandia Karlovy Vary, s.r.o. Pražská 673 431 51, Klášterec nad Ohří Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 4049727009671 |
Typ balení | kelímek PP, ALU víčko |
Velikost balení | 150 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
mléko | |
ovocná složka (broskev 50 %, cukr, modifikovaný škrob, zahušťovadlo: pektiny, přírodní aroma, regulátor kyselosti: kyselina citronová) | 24 % |
mléčná bílkovina | |
jogurtová kultura | |
kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus | |
Alergeny | |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Energetická hodnota výrobku | |
391 kJ / 100g | |
93.38 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 2.9 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 2.1 g/100g | Sacharidy | 13 g/100g | z toho cukry | 13.0 g/100g | Bílkoviny | 3.1 g/100g | Sůl | 0.10 g/100g |
Ostatní výživové hodnoty výrobku | |
vláknina | 0.3 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Barva broskvová, světle žlutá; |
Vůně a chuť | Chuť příjemně nakyslá, jogurtová, čistá vůně po použité kultuře, po ochucující složce |
Konzistence | Konzistence krémová, hladká, kousky ovoce rovnoměrně rozmíchány v jogurtu |
Nadstandardní parametry | Přídavek kultury Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus |
Technologický postup | Příjem syrového mléka-> přídavek mléčné bílkoviny -> vyčištění -> homogenizace -> pasterace -> zchlazení na ferm.teplotu -> očkování jogurtovou kulturou -> zrání v tanku -> úprava struktury a chlazení -> plnění do kelímku -> chlazení v produkční chladírně -> expedice |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 18.07.2019 08:19:17 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 18.07.2019 08:19:17 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |