Tisk
K-Jarmark jogurt bílý, 3,7 % 500 g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Jogurt bílý zrající v tanku |
Číslo cechovní normy | 2016-02-2-0099 |
Číslo výrobku | 2016-02-2-0099/1173 |
Zařazení dle legislativy | Mléko, tuky a výrobky z nich - kysané mléčné výrobky s mezofilními a termofilními bakteriem |
Charakteristika výrobku | Jogurt bílý zrající v tanku s přídavkem kultur Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus.
|
Předkladatel | |
Společnost | Hollandia Karlovy Vary, s.r.o. Pražská 673 431 51, Klášterec nad Ohří Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 4049727009725 |
Typ balení | kelímek PP, ALU víčko |
Velikost balení | 500 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
mléko | |
mléčná bílkovina | |
jogurtová kultura | |
kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus | |
Alergeny | |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Energetická hodnota výrobku | |
280 kJ / 100g | |
66.87 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 3.7 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 2.4 g/100g | Sacharidy | 4.6 g/100g | z toho cukry | 4.6 g/100g | Bílkoviny | 3.8 g/100g | Sůl | 0.1 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Barva bílá až krémová. |
Vůně a chuť | Chuť výrazná jogurtová, ne však příliš kyselá. |
Konzistence | Konzistence krémová, hladká. |
Nadstandardní parametry | Přídavek kultury Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus |
Technologický postup | Příjem syrového mléka-> přídavek mléčné bílkoviny -> vyčištění -> homogenizace -> pasterace -> zchlazení na ferm.teplotu -> očkování jog. Kulturou -> zrání v tanku -> úprava struktury a chlazení -> plnění do kelímku -> chlazení v produkční chladírně -> expedice |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 18.07.2019 07:39:54 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 18.07.2019 07:39:54 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |