Tisk

K Classic nugátový jogurt 150 g, min. 3,2 % tuku

NázevHodnota
Cechovní normaJogurt zrající v tanku – ochucený (s příchutí)
Číslo cechovní normy2017-07-18-0307
Číslo výrobku2017-07-18-0307/1180
Zařazení dle legislativyMléko, tuky a výrobky z nich - kysané mléčné výrobky s mezofilními a termofilními bakteriem
Charakteristika výrobku

nugátová složka 24 % (cukr, kakaový prášek 16 %, lískový oříšek 4,2 %, čokoláda 2,1 %, (cukr, kakaová pasta, kakaové máslo, aroma))

Předkladatel
Společnost Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Pražská 673
431 51, Klášterec nad Ohří
Česká republika
Definice balení
EAN kód4049727003082
Typ baleníkelímek PP, ALU víčko
Velikost balení150 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
mléko
nugátová složka24 %
mléčná bílkovina
jogurtová kultura
kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus
Alergeny
7Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
470 kJ / 100g
112.25 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky3.7 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny1.2 g/100g
Sacharidy15.0 g/100g
z toho cukry14.0 g/100g
Bílkoviny3.4 g/100g
Sůl0.10 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Barva čokoládová, světle hnědá.
Obal čistý, neporušený, správně označený.

Vůně a chuť

Chuť příjemně nakyslá, jogurtová, čistá vůně po použité kultuře, po ochucující složce.

Konzistence

Konzistence krémová, hladká, nugátová složka rovnoměrně rozmíchána ve výrobku.

Nadstandardní parametry

Přídavek kultury Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus

Technologický postup

Příjem syrového mléka-> přídavek mléčné bílkoviny -> vyčištění -> homogenizace -> pasterace -> zchlazení na ferm.teplotu -> očkování jogurtovou kulturou -> zrání v tanku -> úprava struktury a chlazení -> plnění do kelímku -> chlazení v produkční chladírně -> expedice

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno17.07.2019 09:05:00
VytvořilDana Gabrovská
Změněno17.07.2019 09:05:00
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSmazaný