Tisk

K Classic ovocný jogurt třešeň 150 g, min. 2,5 % tuku

NázevHodnota
Cechovní normaJogurt zrající v tanku – ochucený (s příchutí)
Číslo cechovní normy2017-07-18-0307
Číslo výrobku2017-07-18-0307/1181
Zařazení dle legislativyMléko, tuky a výrobky z nich - kysané mléčné výrobky s mezofilními a termofilními bakteriem
Charakteristika výrobku

ovocná složka 24 % (třešně 50 %, cukr, glukózovo-fruktózový sirup, modifikovaný škrob, zahušťovadlo: pektiny, barvící ovocné a rostlinné extrakty: šťáva z červené řepy, regulátor kyselosti: kyselina citronová, přírodní aroma

Předkladatel
Společnost Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Pražská 673
431 51, Klášterec nad Ohří
Česká republika
Definice balení
EAN kód4049727003112
Typ baleníkelímek PP, ALU víčko
Velikost balení150 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
mléko
ovocná složka24 %
mléčná bílkovina
jogurtová kultura
kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus
Alergeny
7Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
401 kJ / 100g
95.77 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky2.9 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny1.0 g/100g
Sacharidy14.0 g/100g
z toho cukry13.0 g/100g
Bílkoviny3.2 g/100g
Sůl0.20 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Barva třešňová, světle růžová.Obal čistý, neporušený, správně označený.

Vůně a chuť

Chuť příjemně nakyslá, jogurtová, čistá vůně po použité kultuře, po ochucující složce.

Konzistence

Konzistence krémová, hladká, ovocná složka rovnoměrně rozmíchána ve výrobku.

Nadstandardní parametry

Přídavek kultury Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus

Technologický postup

Příjem syrového mléka-> přídavek mléčné bílkoviny -> vyčištění -> homogenizace -> pasterace -> zchlazení na ferm.teplotu -> očkování jog. Kulturou -> zrání v tanku -> úprava struktury a chlazení -> plnění do kelímku -> chlazení v produkční chladírně -> expedice

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno24.10.2018 15:15:51
VytvořilDana Gabrovská
Změněno24.10.2018 15:15:51
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený