Tisk

K-Jarmark jogurt bílý, 3,7 % , 150 g

NázevHodnota
Cechovní normaJogurt bílý zrající v tanku
Číslo cechovní normy2016-02-2-0099
Číslo výrobku2016-02-2-0099/1174
Zařazení dle legislativyMléko, tuky a výrobky z nich - kysané mléčné výrobky s mezofilními a termofilními bakteriem
Charakteristika výrobku

Jogurt bílý zrající v tanku s přídavkem kultur  Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus.

Předkladatel
Společnost Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Pražská 673
431 51, Klášterec nad Ohří
Česká republika
Definice balení
EAN kód4049727009732
Typ baleníkelímek PP, ALU víčko
Velikost balení150 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
mléko
mléčná bílkovina
jogurtová kultura
kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus
Alergeny
7Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
280 kJ / 100g
66.87 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky3.7 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny2.4 g/100g
Sacharidy4.6 g/100g
z toho cukry4.6 g/100g
Bílkoviny3.8 g/100g
Sůl0.1 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Barva bílá až krémová.
Obal čistý, neporušený, správně označený.

Vůně a chuť

Chuť výrazná jogurtová, ne však příliš kyselá.

Konzistence

Konzistence krémová, hladká.

Nadstandardní parametry

Přídavek kultury Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus

Technologický postup

Příjem syrového mléka-> přídavek mléčné bílkoviny -> vyčištění -> homogenizace -> pasterace -> zchlazení na ferm.teplotu -> očkování jog. Kulturou -> zrání v tanku -> úprava struktury a chlazení -> plnění do kelímku -> chlazení v produkční chladírně -> expedice

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno18.07.2019 07:41:31
VytvořilDana Gabrovská
Změněno18.07.2019 07:41:31
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený