Tisk
Jihočeský tvaroh polotučný bez laktózy 250 g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Tvaroh polotučný |
Číslo cechovní normy | 2016-09-06-0146 |
Číslo výrobku | 2016-09-06-0146/1250 |
Zařazení dle legislativy | Mléko, tuky a výrobky z nich - tvarohy - měkký tvaroh jemný polotučný |
Charakteristika výrobku | |
Předkladatel | |
Společnost | MADETA a.s. Rudolfovská 246/83 370 01, České Budějovice Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8593803614137 |
Typ balení | plastový kelímek uzavřený hliníkovým víčkem |
Velikost balení | 250 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
mléko | |
smetana | |
mlékařské kultury | |
enzym laktáza | |
Alergeny | |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Energetická hodnota výrobku | |
397 kJ / 100g | |
94.82 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 4.4 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 2.9 g/100g | Sacharidy | 3.6 g/100g | z toho cukry | 3.6 g/100g | Bílkoviny | 10.9 g/100g | Sůl | 0.09 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | barva bílá až smetanová |
Vůně a chuť | chuť a vůně: jemně mléčně kyselá, bez cizích příchutí |
Konzistence | jemná, krémovitá, hladká; |
Nadstandardní parametry | mléko je vyrobeno ze syrového mléka odpovídajícího ČCN Syrové kravské mléko; |
Technologický postup | Příprava mléka ( pasterace) → přídavek kultury, syřidla a enzymu → srážení → oddělení sraženiny a syrovátky odstředivkovým procesem → standardizace tvarohu smetanou → plnění do obalů→ vychlazení → skladování před expedicí |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Obsah sušiny minimálně 18 %. Obsah laktózy méně než 0,01 g/100g. |
Uživatel | |
Vytvořeno | 26.06.2019 18:36:30 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 26.06.2019 18:36:30 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Ocenění a značky kvality | |
Klasa | |
Český výrobek - garantováno Potravinářskou komorou České republiky | |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |