Tisk
Jihočeský Nature bílý jogurt 380 g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Jogurt bílý zrající v tanku |
Číslo cechovní normy | 2016-02-2-0099 |
Číslo výrobku | 2016-02-2-0099/0689 |
Zařazení dle legislativy | Mléko, tuky a výrobky z nich - kysané mléčné výrobky s mezofilními a termofilními bakteriem - jogurt bílý |
Charakteristika výrobku | |
Předkladatel | |
Společnost | MADETA a.s. Rudolfovská 246/83 370 01, České Budějovice Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8593803121468 |
Typ balení | plastový kelímek uzavřen hliníkovou folií |
Velikost balení | 380 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
mléko | |
sušené mléko | |
jogurtové kultury | |
Alergeny | |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Energetická hodnota výrobku | |
336 kJ / 100g | |
80.25 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 3.1 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 2.0 g/100g | Sacharidy | 7.0 g/100g | z toho cukry | 7.0 g/100g | Bílkoviny | 6.0 g/100g | Sůl | 0.1 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | barva: přirozeně bílá až nažloutlá po mléce |
Vůně a chuť | chuť a vůně: příjemně nakyslá, jogurtová, čistá vůně po použité kultuře |
Konzistence | jemně krémová, homogenní, přítomnost uvolněné syrovátky na povrchu není na závadu |
Nadstandardní parametry | mléčná surovina odpovídá cechovní normě „Syrové kravské mléko“; |
Technologický postup | Přípravamléka ( pasterace) → přídavek jogurtové kultury→ fermentace v procesním tanku v řízených podmínkách→ plnění do obalů→ vychlazení → skladování před expedicí |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 01.12.2017 08:52:08 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 01.12.2017 08:52:08 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Ocenění a značky kvality | |
Klasa | |
Český výrobek - garantováno Potravinářskou komorou České republiky | |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |