Jihočeský Cottage bez příchuti
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Cottage |
Číslo cechovní normy | 2016-03-22-0158 |
Číslo výrobku | 2016-03-22-0158/0699 |
Zařazení dle legislativy | Mléko, tuky a výrobky z nich - sýry - sýry přírodní nezrající |
Charakteristika výrobku | Jihočeský Cottage bez příchuti je čerstvý sýr ve smetaně, který je vyráběn jediným výrobcem na území ČR. Původ surovin: mléko ČR; |
Předkladatel | |
Společnost | MADETA a.s. Rudolfovská 246/83 370 01, České Budějovice Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8593803311517 |
Typ balení | plastový kelímek |
Velikost balení | 150 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod, velkoobchod, nezávislý trh, zahraniční a tuzemské obchodní řetězce. |
Obrázky | |
![]() | |
Složení | |
mléko | 70 % |
smetana | 20 % |
mlékařské kultury | |
jedlá sůl | |
Alergeny | |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Energetická hodnota výrobku | |
497 kJ / 100g | |
118.7 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 7.0 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 4.6 g/100g | Sacharidy | 3.0 g/100g | z toho cukry | 3.0 g/100g | Bílkoviny | 11.0 g/100g | Sůl | 0.7 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | vzhled: sýrové zrno obalené ve smetaně; |
Vůně a chuť | chuť a vůně: čistá, jemně mléčně nakyslá |
Konzistence | sýr – jemný, hrudkovitý; |
Nadstandardní parametry | mléčná surovina odpovídá ČCN Syrové kravské mléko;
Režim jakosti Q CZ povolení č.j.: 28783/2018-MZE-17210. |
Technologický postup | Standardizace mléka → zpracování sýřeniny na výrobníku → míchání sýrového zrna se smetanou → plnění do obalů → skladování před expedicí |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Obsah sušiny: 21 %; |
Uživatel | |
Vytvořeno | 14.10.2020 14:00:21 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 14.10.2020 14:00:21 |
Ocenění a značky kvality | |
Klasa | |
Český výrobek - garantováno Potravinářskou komorou České republiky | |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |