Tisk
Jihočeské máslo 125 g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Máslo |
Číslo cechovní normy | 2016-03-22-0144 |
Číslo výrobku | 2016-03-22-0144/0533 |
Zařazení dle legislativy | Mléko, tuky a výrobky z nich - máslo mlékárenské, roztíratelné mléčné tuky, koncentráty mléčného tuku - máslo |
Charakteristika výrobku | |
Předkladatel | |
Společnost | MADETA a.s. Rudolfovská 246/83 370 01, České Budějovice Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8593803421605 |
Typ balení | hliníková fólie |
Velikost balení | 125 g |
Obrázky | |
![]() | |
Složení | |
smetana | |
Alergeny | |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Energetická hodnota výrobku | |
3061 kJ / 100g | |
731.07 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 82 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 54 g/100g | Sacharidy | 0.8 g/100g | z toho cukry | 0.8 g/100g | Bílkoviny | 0.8 g/100g | Sůl | 0.02 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | přirozená, nažloutlá |
Vůně a chuť | čistá, výrazná po smetaně, bez cizích |
Konzistence | stejnorodá, roztíratelná ( při 15 °C), na řezu |
Nadstandardní parametry | máslo pocházející ze smetany, která je získaná ze syrového mléka odpovídajícího ČCN „,Syrové kravské mléko“ |
Technologický postup | Příjem mléka → odstředění → pasterace smetany → fyzikální zrání smetany → stloukání smetany ve zmáselňovači → balení → vychlazení → skladování → expedice |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 04.10.2017 11:19:49 |
Vytvořil | Alena Kotašková |
Změněno | 04.10.2017 11:19:49 |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |