Lahůdka čokoláda oříšek
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Mléčné krémy a dezerty bez tepelného ošetření před plněním (čerstvé) |
Číslo cechovní normy | 2016-09-06-0128 |
Číslo výrobku | 2016-09-06-0128/0669 |
Zařazení dle legislativy | Mléko, tuky a výrobky z nich - smetanovo-tvarohové krémy |
Charakteristika výrobku | složení ochcující složky: 81,5 % smetany,18 % čokoládové složky [cukr, voda, kakao, lískový oříšek 4,5 %, čokoláda 0,8 % (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: slunečnicový lecitin, přírodní vanilkové aroma), citronový koncentrát, přírodní aroma]. |
Předkladatel | |
Společnost | MADETA a.s. Rudolfovská 246/83 370 01, České Budějovice Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8593803148168 |
Typ balení | Kelímek (plastový s papírovým přebalem) o hmotnosti 130 g |
Velikost balení | 130 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Obrázky | |
![]() | |
Složení | |
smetana | 81.5 % |
čokoládová složka | 18 % |
mlékařská kultura | |
Alergeny | |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
8 | Skořápkové plody - Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich |
Energetická hodnota výrobku | |
649 kJ / 100g | |
155 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 9.5 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 6.3 g/100g | Sacharidy | 15 g/100g | z toho cukry | 14 g/100g | Bílkoviny | 2.5 g/100g | Sůl | 0.10 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | vzhled: smetanová hmota podložená čokoládovou složkou obsahující kousky oříšků; |
Vůně a chuť | chuť a vůně: jemná smetanová, po zamíchání po čokoládové složce s oříšky |
Konzistence | jemně krémovitá, |
Nadstandardní parametry | surovina odpovídá ČCN Syrové kravské mléko; |
Technologický postup | Příprava zakysané smetany → plnění do spotřebitelských obalů s předdávkováním čokoládové složky na dno kelímků → vychlazení → expedice |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 17.06.2020 16:39:41 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 17.06.2020 16:39:41 |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |