Tisk
Ovarová paštika 300 g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Paštika / Terina |
Číslo cechovní normy | 2016-08-08-0083 |
Číslo výrobku | 2016-08-08-0083/0882 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | |
Předkladatel | |
Společnost | Uzeniny Příbram, a.s. Antala Staška 1670/80 140 00, 140 00 Praha 4 Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 20838317 |
Typ balení | technologický obal |
Velikost balení | 300 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřové maso | 56 % |
voda | |
vepřová játra | 14 % |
jedlá sůl | |
cukr | |
cibule smažená | |
sušené mléko | |
muškátový ořech | |
zázvor | |
pepř černý | |
Přídatné látky | |
E250 dusitan sodný | |
Alergeny | |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Energetická hodnota výrobku | |
866 kJ / 100g | |
206.83 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 16 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 5 g/100g | Sacharidy | 11.0 g/100g | z toho cukry | 0.3 g/100g | Bílkoviny | 16 g/100g | Sůl | 2.0 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled v nákroji a vypracování na řezu je výrobek světlehnědé barvy po použitých surovinách. Může být jemně i hrubě vypracovaný. Mohou zde být patrné částice použitého koření. Povrchový vzhled okraje výrobku uvnitř obalu, misky či formy mohou být lemovány nesouvislou vrstvou vyvařeného tuku nebo dekorativním pokryvem. |
Vůně a chuť | Chuť po použitých surovinách, ochucujících složkách, vařeném mase a použitém koření. Vůně příjemná po vařeném mase. |
Konzistence | Konzistence roztíratelná až pevná, jemná až hrubší |
Nadstandardní parametry |
|
Technologický postup | Technologický obal: Nestanovuje se Technologický postup: Příprava surovin, plnění do forem, misek nebo technologických obalů, tepelné opracování, chlazení, balení |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 04.04.2018 08:16:37 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 04.04.2018 08:16:37 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |