Tisk

Ovarová paštika 300 g

NázevHodnota
Cechovní normaPaštika / Terina
Číslo cechovní normy2016-08-08-0083
Číslo výrobku2016-08-08-0083/0882
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost Uzeniny Příbram, a.s.
Antala Staška 1670/80
140 00, 140 00 Praha 4
Česká republika
Definice balení
EAN kód20838317
Typ balenítechnologický obal
Velikost balení300 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
vepřové maso56 %
voda
vepřová játra14 %
jedlá sůl
cukr
cibule smažená
sušené mléko
muškátový ořech
zázvor
pepř černý
Přídatné látky
E250 dusitan sodný
Alergeny
7Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
866 kJ / 100g
206.83 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky16 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny5 g/100g
Sacharidy11.0 g/100g
z toho cukry0.3 g/100g
Bílkoviny16 g/100g
Sůl2.0 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled v nákroji a vypracování na řezu je výrobek světlehnědé barvy po použitých surovinách. Může být jemně i hrubě vypracovaný. Mohou zde být patrné částice použitého koření. Povrchový vzhled okraje výrobku uvnitř obalu, misky či formy mohou být lemovány nesouvislou vrstvou vyvařeného tuku nebo dekorativním pokryvem.

Vůně a chuť

Chuť po použitých surovinách, ochucujících  složkách, vařeném mase a použitém koření. Vůně příjemná po vařeném mase.

Konzistence

Konzistence roztíratelná až pevná, jemná až hrubší

Nadstandardní parametry
  • vysoký obsah masa,
  • bez SOM a drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad
Technologický postup

Technologický obal: Nestanovuje se

Technologický postup: Příprava surovin, plnění do forem, misek nebo technologických obalů, tepelné opracování, chlazení, balení

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno04.04.2018 08:16:37
VytvořilDana Gabrovská
Změněno04.04.2018 08:16:37
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený