Tisk
Pikok Játrový sýr bloček 450g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Speciální paštiky |
Číslo cechovní normy | 2018-02-22-0367 |
Číslo výrobku | 2018-02-22-0367/0879 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | |
Předkladatel | |
Společnost | Uzeniny Příbram, a.s. Antala Staška 1670/80 140 00, Praha 4 Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 20838799 |
Typ balení | Vakuové balení |
Velikost balení | 450 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřová játra | 51 % |
vepřové maso | 31 % |
vepřové hřbetní sádlo | |
jedlá sůl s jódem | |
bramborový škrob | |
cibule smažená | |
pepř černý | |
cukr | |
zázvor | |
muškátový ořech | |
skořice | |
Přídatné látky | |
E250 dusitan sodný | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
1445 kJ / 100g | |
345.12 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 31 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 12 g/100g | Sacharidy | 3.3 g/100g | z toho cukry | 0.5 g/100g | Bílkoviny | 14 g/100g | Sůl | 1.9 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled v nákroji a vypracování na řezu je výrobek světlehnědé barvy po použitých surovinách. Může být jemně i hrubě vypracovaný. Mohou zde být patrné částice použitého koření. Povrchový vzhled okraje výrobku uvnitř obalu, misky či formy mohou být lemovány nesouvislou vrstvou vyvařeného tuku nebo dekorativním pokryvem. |
Vůně a chuť | Chuť po použitých surovinách, ochucujících složkách, použitém koření, |
Konzistence | Konzistence roztíratelná až pevná, jemná až hrubší |
Nadstandardní parametry |
|
Technologický postup | Technologický obal: Nestanovuje se Technologický postup: Příprava surovin, plnění do forem, misek nebo technologických obalů, tepelné opracování, chlazení, balení |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 18.04.2018 10:42:02 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 18.04.2018 10:42:02 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |