Tisk

Pikok Játrový sýr bloček 450g

NázevHodnota
Cechovní normaSpeciální paštiky
Číslo cechovní normy2018-02-22-0367
Číslo výrobku2018-02-22-0367/0879
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost Uzeniny Příbram, a.s.
Antala Staška 1670/80
140 00, 140 00 Praha 4
Česká republika
Definice balení
EAN kód20838799
Typ baleníVakuové balení
Velikost balení450 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
vepřová játra51 %
vepřové maso31 %
vepřové hřbetní sádlo
jedlá sůl s jódem
bramborový škrob
cibule smažená
pepř černý
cukr
zázvor
muškátový ořech
skořice
Přídatné látky
E250 dusitan sodný
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
1445 kJ / 100g
345.12 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky31 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny12 g/100g
Sacharidy3.3 g/100g
z toho cukry0.5 g/100g
Bílkoviny14 g/100g
Sůl1.9 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled v nákroji a vypracování na řezu je výrobek světlehnědé barvy po použitých surovinách. Může být jemně i hrubě vypracovaný. Mohou zde být patrné částice použitého koření. Povrchový vzhled okraje výrobku uvnitř obalu, misky či formy mohou být lemovány nesouvislou vrstvou vyvařeného tuku nebo dekorativním pokryvem.

Vůně a chuť

Chuť po použitých surovinách, ochucujících  složkách, použitém koření,

Konzistence

Konzistence roztíratelná až pevná, jemná až hrubší

Nadstandardní parametry
  • vysoký obsah jater
  • bez SOM a drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti
Technologický postup

Technologický obal: Nestanovuje se

Technologický postup: Příprava surovin, plnění do forem, misek nebo technologických obalů, tepelné opracování, chlazení, balení

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno18.04.2018 10:42:02
VytvořilDana Gabrovská
Změněno18.04.2018 10:42:02
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený