Tisk
Jaroměřické žervé vanička
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Čerstvý nezrající sýr včetně termizovaných ochucený a neochucený |
Číslo cechovní normy | 2019-06-05-0437 |
Číslo výrobku | 2019-06-05-0437/2368 |
Zařazení dle legislativy | Mléko, tuky a výrobky z nich - sýry - sýry přírodní nezrající |
Charakteristika výrobku | sýr čerstvý termizovaný |
Předkladatel | |
Společnost | Jaroměřická mlékárna, a.s. Kaunicova 198 675 51, Jaroměřice nad Rokytnou Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8594000784166 |
Typ balení | PP vanička s Alu víčkem a PET převlečným víčkem |
Velikost balení | 150 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
smetana | 100 % |
jedlá sůl | |
mlékařské kultury | |
Alergeny | |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Energetická hodnota výrobku | |
1039 kJ / 100g | |
248.15 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 24.5 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 16.0 g/100g | Sacharidy | 2.3 g/100g | z toho cukry | 2.3 g/100g | Bílkoviny | 4.9 g/100g | Sůl | 0.7 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Barva bílá s lehce smetanovým odstínem. |
Vůně a chuť | mléčně nakyslá, smetanová. |
Konzistence | stejnorodá, hladká. |
Nadstandardní parametry | Vyrobeno z mléka odpovídajícího ČCN Syrové kravské mléko. |
Technologický postup | Pasterovaná čerstvá smetana s požadovanou tučností se zakvasí čistou mlékařskou kulturou, přidá se syřidlo. Po vychlazení na teplotu 2-8 °C se výrobek expeduje. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Sušina minimálně 34 %; |
Uživatel | |
Vytvořeno | 27.11.2020 10:06:42 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 27.11.2020 10:06:42 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |