Tisk
Extra džem bezinka likér
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Extra džemy jednodruhové méně sladké |
Číslo cechovní normy | 2016-03-21-0114 |
Číslo výrobku | 2016-03-21-0114/1162 |
Zařazení dle legislativy | Ovoce, zelenina, houby, skořápkové plody a výrobky z nich - zpracované ovoce - džemy výběrové (Extra) méně sladké |
Charakteristika výrobku | Extra džem výběrový, méně sladký. Původ hlavní složky bezinek – ČR, cukr – ČR. Obsaah bezinek minimálně 45 %. |
Předkladatel | |
Společnost | Potravinářská komora České republiky Počernická 96/272 108 03, Praha 10 - Malešice Česká republika |
Definice balení | |
Typ balení | sklo |
Velikost balení | 150 g |
Způsob distribuce výrobku | trhy, maloobchod |
Složení | |
bezinky | 70 % |
cukr | |
citrusový pektin | |
citrusová šťáva | |
káva | |
rum | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | g/100g | Sacharidy | g/100g | z toho cukry | g/100g | Bílkoviny | g/100g | Sůl | g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | kompaktní hmota, popř. s viditelnými kousky ovoce |
Vůně a chuť | vůně: po bezinkách, bez cizích pachů; |
Konzistence | Konzistence: rosolovitá až mírně roztékavá |
Nadstandardní parametry | minimální podílovocné složky 70 %. |
Technologický postup | Navážení surovin dle receptury, jejich smíchání ve výrobním zařízení (kastrol), vaření za stálého míchání, po uvaření ruční plnění do obalu, uzavření obalu, postupné chladnutí, očištění a osušení, etiketace. Vše ruční práce. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 06.10.2018 17:07:48 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 06.10.2018 17:07:48 |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |