Tisk

Hovězí burger 350 g

NázevHodnota
Cechovní normaMasný polotovar – mletá masa
Číslo cechovní normy2019-03-19-0422
Číslo výrobku2019-03-19-0422/1500
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - mleté maso
Charakteristika výrobku

Masný polotovar připravený k tepelné úpravě případně dochucení.

Předkladatel
Společnost MASO UZENINY POLIČKA, a.s.
č.p. 300
572 01, Kamenec u Poličky
Česká republika
Definice balení
EAN kód8594016348595
Typ baleníOA (80%02+20%CO2)
Velikost balení350 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
hovězí maso95 %
pitná voda
jodidovaná jedlá sůl (jedlá sůl kamenná, jodičnan draselný)
Přídatné látky
E 300 - Kyselina L-askorbová
E 301 - Askorbát sodný
E 331: Citráty sodné (Regulátor kyselosti, emulgátor, stabilizátor, sekvestrant)
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
859 kJ / 100g
205.16 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky15 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny7 g/100g
Sacharidy1.5 g/100g
z toho cukry0 g/100g
Bílkoviny18 g/100g
Sůl1.0 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled: po použitém mase, po tvarování, případně viditelné kousky kožení.

Vůně a chuť

Přirozená vůně po čerstvém hovězím mase bez cizího zápachu.

Konzistence

Vysoký obsah masa
Bez strojně odděleného masa

Nadstandardní parametry

a) vysoký obsah masa;
b) bez přídatných látek, bílkovinných přísad.

Technologický postup

Maso vložíme do kutru, rozmělníme, smícháme s kořením a solí. Následně přesuneme do narážky s řezací hlavou, kde je maso namleto a naporcováno na požadovanou velikost a hmotnost.
Polotovar z mletého masa vytvarovaný do tvaru puku.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Skladovací podmínky 0 – 4°C;
CPM 106, E.Coli 103, Salmonella spp. negat/25,Listeria monocytogenes negat/25, Campylobacter negat/25, Yersinia enterocolitica negat/25;
RIL-negativní.

Uživatel
Vytvořeno02.04.2019 11:45:30
VytvořilDana Gabrovská
Změněno02.04.2019 11:45:30
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený

Kontaktní informace

 Potravinářská komora ČR
 Počernická 96/272, Praha 10 - Malešice

 Dana Gabrovská
 296 411 192, 737 287 004
 gabrovska@foodnet.cz

 František Sládek
 724 350 249
 sladek@foodnet.cz

 www.foodnet.cz

Nejnovější produkty

Vídeňské párky 215 g
Vídeňské párky (cca 0,5 kg)
Párek lahůdkový
Hustopečský špekáčkový
Šunka od kosti  - výběrová
Sametová šunka 1989 - výběrová
Lahodná šunka – výběrová
Bambini šunka – nejvyšší jakosti
Nejlepší šunka – nejvyšší jakosti cca 2 kg