Tisk
Hovězí burger 350 g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Masný polotovar – mletá masa |
Číslo cechovní normy | 2019-03-19-0422 |
Číslo výrobku | 2019-03-19-0422/1500 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - mleté maso |
Charakteristika výrobku | Masný polotovar připravený k tepelné úpravě případně dochucení. |
Předkladatel | |
Společnost | MASO UZENINY POLIČKA, a.s. č.p. 300 572 01, Kamenec u Poličky Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8594016348595 |
Typ balení | OA (80%02+20%CO2) |
Velikost balení | 350 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
hovězí maso | 95 % |
pitná voda | |
jodidovaná jedlá sůl (jedlá sůl kamenná, jodičnan draselný) | |
Přídatné látky | |
E 300 - Kyselina L-askorbová | |
E 301 - Askorbát sodný | |
E 331: Citráty sodné (Regulátor kyselosti, emulgátor, stabilizátor, sekvestrant) | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
697 kJ / 100g | |
166.47 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 11 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 4.4 g/100g | Sacharidy | 0 g/100g | z toho cukry | 0 g/100g | Bílkoviny | 16.6 g/100g | Sůl | 1.1 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled: po použitém mase, po tvarování, případně viditelné kousky kožení. |
Vůně a chuť | Přirozená vůně po čerstvém hovězím mase bez cizího zápachu. |
Konzistence | Vysoký obsah masa |
Nadstandardní parametry | a) vysoký obsah masa; |
Technologický postup | Maso vložíme do kutru, rozmělníme, smícháme s kořením a solí. Následně přesuneme do narážky s řezací hlavou, kde je maso namleto a naporcováno na požadovanou velikost a hmotnost. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Skladovací podmínky 0 – 4°C; |
Uživatel | |
Vytvořeno | 31.07.2020 10:23:47 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 31.07.2020 10:23:47 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |