Tisk
Hovězí šunka, plátky 80 g Naše Miroslav
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Šunka nejvyšší jakosti |
Číslo cechovní normy | 2016-08-01-0068 |
Číslo výrobku | 2016-08-01-0068/0847 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | Šunka nejvyšší jakosti, vyrobená z 91% hovězí kýty, příjemně slaná, lehce cítit pepř, který tvoří povrch výrobku. |
Předkladatel | |
Společnost | Steinhauser, s.r.o. Karasova 378 66601, Tišnov Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8594178440024 |
Typ balení | BIAXER 65 Peel, MP 250 |
Velikost balení | 80 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
hovězí maso | 91 % |
pitná voda | |
dusitanová solicí směs: jedlá sůl a dusitan sodný | |
černý pepř | |
cukr | |
aroma | |
Přídatné látky | |
E 451 - Trifosforečnany | |
E 301: Askorbát sodný (Antioxidant) | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
469 kJ / 100g | |
112.01 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 3.8 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 1.7 g/100g | Sacharidy | 0.5 g/100g | z toho cukry | 0.5 g/100g | Bílkoviny | 19 g/100g | Sůl | 2.1 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Jednotlivé svaly jsou patrné; v uceleném kusu |
Vůně a chuť | vůně: typická pro šunku, bez cizích vůní; |
Konzistence | pevná, soudržná, křehká |
Nadstandardní parametry | šunka nejvyšší jakosti; obsah ČSB minimálně 16 % |
Technologický postup | Nastřikování – masírování – speciální úprava – tepelné opracování (dosažení minimálního tepelného účinku působení teploty 70°C po dobu 10 minut) – sušení, uzení |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | obsah ČSB minimálně 16 %; obsahuje 91 % hovězí kýty |
Uživatel | |
Vytvořeno | 06.12.2019 12:11:39 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 06.12.2019 12:11:39 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |