Tisk

Hovězí přední bez kosti

NázevHodnota
Cechovní normaHovězí maso pro výsek
Číslo cechovní normy2019-02-21-0419
Číslo výrobku2019-02-21-0419/1512
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - výsekové maso
Charakteristika výrobku

Přední řádně začištěné, zbavené koncových šlach, třásní masa a přebytečného tuku, bez kosti.

Předkladatel
Společnost MASO UZENINY POLIČKA, a.s.
č.p. 300
572 01, Kamenec u Poličky
Česká republika
Definice balení
EAN kód8594016343855
Typ baleníOA (80%02+20%CO2), rozměr misky 187x137x60mm
Velikost balení500 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
hovězí maso pření (krk, podplečí) - mladý býk nebo jalovice100 %
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
658 kJ / 100g
157.15 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky5.0 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny1.0 g/100g
Sacharidy1.0 g/100g
z toho cukry1 g/100g
Bílkoviny16.7 g/100g
Sůl1 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled: bez viditelných skvrn krve nebo krevních podlitin.
Barva: jednotná barva typická pro hovězí maso (červená, tmavě červená) bez viditelných skvrn a krevních podlitin.

Vůně a chuť

Přirozená vůně po čerstvém hovězím mase bez cizího zápachu.

Konzistence

Konzistence: soudržná, křehká

Nadstandardní parametry

Bez výskytu vad hovězího masa DFD (dark=tmavý, firm=tuhý, dry=suchý) a DCB (dark cutting beef=hovězí maso tmavé v nákroji).

Technologický postup

Výsekové maso;
Standardní bourání.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Skladovací podmínky 0 – 4°C;
CPM 10 na 6, E.Coli 10 na3, Salmonella spp. negat/25,Listeria monocytogenes negat/25, Campylobacter negat/25, Yersinia enterocolitica negat/25;
RIL-negativní.

Uživatel
Vytvořeno22.03.2019 18:53:49
VytvořilDana Gabrovská
Změněno22.03.2019 18:53:49
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený