Tisk

Hovězí mleté maso 10 % 400 g

NázevHodnota
Cechovní normaHovězí maso pro výsek
Číslo cechovní normy2019-02-21-0419
Číslo výrobku2019-02-21-0419/1507
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - mleté maso
Charakteristika výrobku

Výroba z vybraného čerstvého hovězího masa 90 % libovosti, přirozená vůně mletého masa, bez cizího zápachu.
Trvanlivost 5 dní.

Předkladatel
Společnost MASO UZENINY POLIČKA, a.s.
č.p. 300
572 01, Kamenec u Poličky
Česká republika
Definice balení
EAN kód8594016348632
Typ baleníOA (80%02+20%CO2), rozměr misky 187x137x60mm
Velikost balení400 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
hovězí maso o tučnosti max. 10 %100 %
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
810 kJ / 100g
193.46 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky13.0 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny6.1 g/100g
Sacharidy0.2 g/100g
z toho cukry0.2 g/100g
Bílkoviny19.0 g/100g
Sůl0.25 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled: bez viditelných skvrn krve nebo krevních podlitin.
Barva: jednotná barva typická pro hovězí maso (červená, tmavě červená) bez viditelných skvrn a krevních podlitin.

Vůně a chuť

Přirozená vůně po čerstvém hovězím mase bez cizího zápachu.

Konzistence

Konzistence: soudržná, křehká

Nadstandardní parametry

Pouze hovězí maso, nízký obsah tuku 10 %
Bez strojně odděleného masa a drůbežího strojně odděleného masa

Technologický postup

Hovězí maso se pomele na větší části, směs se promíchá a dávkuje přes mlýnek do tácků. Zrnitost výrobku je 3 mm.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Skladovací podmínky 0 – 4°C;
CPM 10 na 6, E.Coli 10na3, Salmonella spp. negat/25,Listeria monocytogenes negat/25, Campylobacter negat/25, Yersinia enterocolitica negat/25;
RIL-negativní.

Uživatel
Vytvořeno02.04.2019 11:51:53
VytvořilDana Gabrovská
Změněno02.04.2019 11:51:53
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený