Hovězí svíčková
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Hovězí maso pro výsek |
Číslo cechovní normy | 2019-02-21-0419 |
Číslo výrobku | 2019-02-21-0419/2293 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - výsekové maso |
Charakteristika výrobku | Vyzrálé hovězí maso zrající min. po dobu 14 dnů.
Distribuce: |
Předkladatel | |
Společnost | Statek Netěchovice Netěchovice 14 375 01, Týn nad Vltavou Česká republika |
Definice balení | |
Typ balení | Vakuově balené |
Velikost balení | 0.5 kg |
Způsob distribuce výrobku | vlastní síť prodejen |
Složení | |
hovězí svíčková | 100 % |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | g/100g | Sacharidy | g/100g | z toho cukry | g/100g | Bílkoviny | g/100g | Sůl | g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled: bez viditelných skvrn krve nebo krevních podlitin. |
Vůně a chuť | Chuť a vůně: typická pro hovězí maso, vůně bez cizího zápachu po čerstvém mase. |
Konzistence | Výsekové maso nesmí vykazovat žádné stopy po předchozím mražení. Měkká textura čerstvého hovězího masa. |
Nadstandardní parametry | Jatečná zvířata byla narozena a vykrmena v ČR. Maso pouze ze zvířat v kategorii „kráva“ zařazených do ČCN předepsaných tříd systému SEUROP. Bez výskytu vad hovězího masa DFD a bez výskytu vad vepřového masa PSE. |
Technologický postup | Chov skotu na maso a dle technologického postupu pro dané masné nebo kombinované plemeno skotu. Porážka skotu na schválených jatkách, zrání, bourání popřípadě balení jednotlivých technologických celků. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 04.08.2020 07:14:11 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 04.08.2020 07:14:11 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |