Tisk

Hovězí hamburger

NázevHodnota
Cechovní normaMasný polotovar – mletá masa
Číslo cechovní normy2019-03-19-0422
Číslo výrobku2019-03-19-0422/1847
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - masné polotovary
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost Uzeniny Příbram, a.s.
Antala Staška 1670/80
140 00, Praha 4
Česká republika
Definice balení
EAN kód8592890004050
Typ baleníochranná atmosféra
Velikost balení200 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod, vlastní prodejny
Složení
hovězí maso99 %
Přídatné látky
E 326 - Mléčnan draselný
E 300 - Kyselina L-askorbová
E 262: Octany sodné (Konzervant, regulátor kyselosti, sekvestrant)
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
557 kJ / 100g
133.03 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky4.0 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny1.3 g/100g
Sacharidy0 g/100g
z toho cukry0 g/100g
Bílkoviny24 g/100g
Sůl0.92 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

odpovídající výrobku z hovězího masa

Vůně a chuť

Vůně a chuť po hovězím mase

Konzistence

Konzistence: po upečení pevná a soudržná.

Nadstandardní parametry

vysoký obsah masa – 99 %

Technologický postup

Příprava surovin, míchání, tvarování, balení, chlazení
Určeno k tepelnému opracování.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno19.08.2019 12:42:23
VytvořilDana Gabrovská
Změněno19.08.2019 12:42:23
Procesní stav
Procesní stavSchválený