Tisk
Hovězí hamburger
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Masný polotovar – mletá masa |
Číslo cechovní normy | 2019-03-19-0422 |
Číslo výrobku | 2019-03-19-0422/1847 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - masné polotovary |
Charakteristika výrobku | |
Předkladatel | |
Společnost | Uzeniny Příbram, a.s. Antala Staška 1670/80 140 00, Praha 4 Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8592890004050 |
Typ balení | ochranná atmosféra |
Velikost balení | 200 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod, vlastní prodejny |
Složení | |
hovězí maso | 99 % |
Přídatné látky | |
E 326 - Mléčnan draselný | |
E 300 - Kyselina L-askorbová | |
E 262: Octany sodné (Konzervant, regulátor kyselosti, sekvestrant) | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
557 kJ / 100g | |
133.03 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 4.0 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 1.3 g/100g | Sacharidy | 0 g/100g | z toho cukry | 0 g/100g | Bílkoviny | 24 g/100g | Sůl | 0.92 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | odpovídající výrobku z hovězího masa |
Vůně a chuť | Vůně a chuť po hovězím mase |
Konzistence | Konzistence: po upečení pevná a soudržná. |
Nadstandardní parametry | vysoký obsah masa – 99 % |
Technologický postup | Příprava surovin, míchání, tvarování, balení, chlazení |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 19.08.2019 12:42:23 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 19.08.2019 12:42:23 |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |