Tisk
Hovězí roštěná v pepři – krájená Premium
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Maso plně tepelně opracované |
Číslo cechovní normy | 2017-08-22-0338 |
Číslo výrobku | 2017-08-22-0338/2078 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - výsekové maso |
Charakteristika výrobku | Jedná se o celosvalový tepelně opracovaný masný výrobek z hovězí roštěné, který je na povrchu posypán pepřem.
Upřesnění výživových údajů: cukry <1,0g
|
Předkladatel | |
Společnost | MASO UZENINY POLIČKA, a.s. č.p. 300 572 01, Kamenec u Poličky Česká republika |
Definice balení | |
Typ balení | Vakuum skin |
Velikost balení | 150 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
hovězí roštěná | 85 % |
pitná voda | |
černý pepř | 2 % |
dusitanová solicí směs (jedlá sůl, jodičnan draselný, dusitan sodný) | |
koření a extrakty koření | |
bramborový škrob | |
cukr | |
Přídatné látky | |
E 415 - Xanthan | |
E 407 - Karagenan | |
E 1420: Acetylovaný škrob (Zahušťovadlo, stabilizátor) | |
E 450 - Difosforečnany | |
E 451 - Trifosforečnany | |
E 301 - Askorbát sodný | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
481 kJ / 100g | |
114.88 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 3.5 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 1.7 g/100g | Sacharidy | 1.2 g/100g | z toho cukry | 1.0 g/100g | Bílkoviny | 19.5 g/100g | Sůl | 3.00 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled v nákroji a vypracování na řezu je vychlazený výrobek hladký, barva svaloviny na řezu je světle růžová a tuk si zachovává světlou barvu. Povrchový vzhled tvar výrobku může být zachován po opracované anatomické části případně též po použité formě. Požadavky na povrchovou barvu výrobku se nestanovují. |
Vůně a chuť | Přirozená vůně po použitém koření bez cizího zápachu. |
Konzistence | Konzistence: soudržná, pevná |
Nadstandardní parametry | Vysoký obsah masa – 85 %. |
Technologický postup | Příprava surovin, masírování s kořením, tepelné opracování, chlazení, krájení, balení. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 29.07.2020 18:17:46 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 29.07.2020 18:17:46 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |