Tisk

Hovězí carpaccio 100 g

NázevHodnota
Cechovní normaHovězí maso pro výsek
Číslo cechovní normy2019-02-21-0419
Číslo výrobku2019-02-21-0419/1501
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - mleté maso
Charakteristika výrobku

Carpaccio je výrobek z masa, které se konzumuje v syrovém stavu bez tepelného ošetření. Proto se při manipulaci se surovinou či výrobkem zachází nanejvýš obezřetně.

Předkladatel
Společnost MASO UZENINY POLIČKA, a.s.
č.p. 300
572 01, Kamenec u Poličky
Česká republika
Definice balení
EAN kód8594016342732
Typ baleníBalení Skin
Velikost balení100 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
hovězí maso - zadní váleček95 %
pitná voda
jodidovaná jedlá sůl (jedlá sůl kamenná, jodičnan draselný)
glukóza
aroma
Přídatné látky
E 451 - Trifosforečnany
E 301 - Askorbát sodný
E250 dusitan sodný
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
457 kJ / 100g
109.15 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky2.2 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny1.0 g/100g
Sacharidy1.5 g/100g
z toho cukry1.0 g/100g
Bílkoviny22 g/100g
Sůl3.8 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled: krájený výrobek na velmi tenké plátky
Barva: výrazně červená po použitém mase

Vůně a chuť

Přirozená vůně po čerstvém hovězím mase bez cizího zápachu.

Konzistence

Konzistence: soudržná, křehká

Nadstandardní parametry

Bez strojně odděleného masa;
Vysoký obsah masa.

Technologický postup

Přísun surovin, navažování, nástřik, masírování, šokové mražení, krájení, balení, etiketování, expedice

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Skladovací podmínky 0 – 4°C;
CPM 106, E.Coli 103, Salmonella spp. negat/25,Listeria monocytogenes negat/25, Campylobacter negat/25, Yersinia enterocolitica negat/25;
RIL-negativní.

Uživatel
Vytvořeno05.04.2019 10:13:33
VytvořilDana Gabrovská
Změněno05.04.2019 10:13:33
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený